📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aaaaa, no tak! Skoro matka Kamali jest z tego plemienia to Kamala chyba powinna wycofać swoją kandydaturę na urząd prezydenta USA.
To ma sens.
To ma sens.
Jebaniutka, lepsza nawet niż ten Ibrahim co 6 dni rzeką zapierdalał
Dieta cud
Mogla przegryzc reke, albo lancuch, pewnie z dwojga zlego wybral b
[ Dodano: 2024-08-01, 13:53 ]
Wybral bym lancuch* smaczniejszy
[ Dodano: 2024-08-01, 13:53 ]
Wybral bym lancuch* smaczniejszy
Trzeba bylo jeszcze dopisac ze w tym miejscu wlasnie w2004 roku Tusk przelatywal samolotem
Bestialstwo ludzi nie zna granic.
Przyjdzie czas, gdy sami się powyzynamy.
Przyjdzie czas, gdy sami się powyzynamy.
inzGamon napisał/a:
40?
A dlaczego nie 140?
Wpisujcie miasta, które są za!
Ty głupi jestes? NIe zrozumiałeś krótkiego tekstu?
Bez picia i jedzenia 40 dni w dżungli, nowy rekord Guinnessa- będzie sławna!
@Anal_Intruder_69
Po co ta Kamala w to wpleciona ?
Z Cennaj do Tamilnadu jest ponad 300 kilometrów - to tak jak byś napisał że byłą z polski, tej samej polski co inni polacy.
Po co ta Kamala w to wpleciona ?
Z Cennaj do Tamilnadu jest ponad 300 kilometrów - to tak jak byś napisał że byłą z polski, tej samej polski co inni polacy.
Jedź, módl się, kochaj. W realu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów