Pytanie za milion dolarów: to tryb ,,każdy na każdego" czy ,,team deathmatch"?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fryzura grubego ciapka skradła całe show.
ależ tam zwroty akcji.. lepsze niż w 007..
rudy włochaty preferuje walkę w parterze
w końcówce widać jak gościowi w czarnej bluzie adidasa (trzy białe paski na rękawach) wyrywają ulepszony pręt z jakimiś szpikulcami, tym pręcikiem na początku walczył gość w niebieskich dzinsach i koszuli białej z wzorkami
w żółtym sweterku z doskoku walczy, spierdala i wraca z nową bronią
jeden z kijów zmienił wojownika 3 razy
rudy włochaty preferuje walkę w parterze
w końcówce widać jak gościowi w czarnej bluzie adidasa (trzy białe paski na rękawach) wyrywają ulepszony pręt z jakimiś szpikulcami, tym pręcikiem na początku walczył gość w niebieskich dzinsach i koszuli białej z wzorkami
w żółtym sweterku z doskoku walczy, spierdala i wraca z nową bronią
jeden z kijów zmienił wojownika 3 razy
Ten rudy Heihachi jest dobry
Myślałem, że widziałem już wszystko, a tu rudy Yeti w stroju rodem z gwiezdnych wojen, napierdala kijem hinduskich kosmonautów
Mój kot by się wpierdolił w tych hindusów jak w masło...
Carlos Valderrama po roku na sadistiku
Nowy teleturniej - niebawem w TVN lub Polsacie - "Bity szuka bijącego"
zjebany kraj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów