To był jego ostatni dzień w robocie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To jest dopiero instynkt samozachowawczy! Na końcu resztkami sił próbuje się łapać patyków na sznurkach!
maxkulczyk napisał/a:
A podobno elektryka prad nie tyka jak widac nie byl elektrykiem
a tam pierdolnęło mnie nie raz a elektrykę na polibudzie studiowałem. Może kwestia, że fuchy robię przy włączonym napięciu jak ten hindus. Tylko mała różnica między 230 na jednej fazie a hinduscy bogowie tylko wiedzą jakim napięciu przy takiej plątaninie. Saper ma bezpieczniejszą fuchę niż elektryk w Indiach...
nowynick napisał/a:
a tam pierdolnęło mnie nie raz a elektrykę na polibudzie studiowałem. Może kwestia, że fuchy robię przy włączonym napięciu jak ten hindus. Tylko mała różnica między 230 na jednej fazie a hinduscy bogowie tylko wiedzą jakim napięciu przy takiej plątaninie. Saper ma bezpieczniejszą fuchę niż elektryk w Indiach...
Brawo! To tak samo jak by rurociągi pod gazem spawać. Nagrywaj każdą fuchę z bezpośrednim przekierowaniem na Hard.
Linii tyle że można całą operę napisać.
Te schody są u góry zawieszone na drabince szczeblowej, która jest zawieszona o gzyms na dachu budynku. Kurwa, nawet ja bym nie wpadł na tak pojebany pomysł, a wczoraj wymyśliłem, że z czerwonym markerem łatwo zrobić z Auchan coś takiego:
Kurwa, ale kabli najebane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów