Wspaniały pokaz, nie zapomną go nigdy a szczególnie pan zaklinacz - według opisu skończył w stanie krytycznym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dał się upierdolić i rzucił kobrą królewską pod nogi gapiów. Pełna profeska
Chujowy zaklinacz
Jak kobra od Tajgera się miewa?
Kobra Królewska się wkurwiła bo zamiast do wiklinowego kosza, kałozaklinacz chciał ją włożyć do jakiegoś worka po nawozie. Ugryzła i teraz będzie trzy dni rzygać.
Na huj to tak ryja drzeć? Ujebala go no i co, ma szczęście że nie wyżej bo by już nigdy nie zaruchał
Łeeee kurwa... W takim wypadku nie zdawałem sobie sprawy, ze ja tez potrafię zaklinac węże. Dokladnie tak samo bym robil gdybym był idiota i chcial złapać kobre za ogon
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów