Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ukraińska krew to wroga krew. Jestem Polakiem
Żaden Ukrainiec nie jest moim bratem
W zgodzie z historią, a nie na bakier
Niesie mnie prawda, nie powstrzyma żadna propaganda
(...)
Przepiękne. Aż patrzę w okno z nostalgią.
Masz do tego nuty? To bym sobie zanucił grając na grzebieniu przy porannej kupie.
Przepiękne. Aż patrzę w okno z nostalgią.
Masz do tego nuty? To bym sobie zanucił grając na grzebieniu przy porannej kupie.
Abraxus jesteś dnem.
Antypolski pajacu osrany lewaku spedalony oszczany wrzodzie Narodu orzygany. Szczeźnij.
Niech uciekaja, jakos na zachodzie zaiwaniaja w podobnym rezimie, fakt za wieksze pieniadze, tak samo jest z Ukraincami w Polsce
Nie ma przymusu pracowac u takiego cebularza, jak coś zostaje PIP, co akurat polecam by wyeliminowac cebularzy z rynku.
Co do nadgodzin to sa one ustawowo ustalone, wiadomo ze sa sezony kiedy jest wiecej roboty i wtedy zaczynaja się problemy, dlatego lepszy jest Ukraiński pracownik który takich problemów nie robi. Ale widać w Polsce powoli socalizm uderza do głowy.
1. Nadgodziny powinny być dobrowolne. Pracownik powinien decydować czy chce czy nie. Jeżeli pracodawca jest w porządku to pracownik będzie pracował w nadgodzinach - czasem.
2. Nadgodziny powinny być ekstra płatne, nie interesuje mnie teoria zapisana w KP.
3. Polak powinien zacząć szanować swoich pracowników i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów