Wiem, dużo tutaj przewinęło się filmików ze strażą wiejską, ale udostępnianie takich materiałów, być może w końcu da jakiś efekt. Mam dość już tych kurew i trzymam kciuki, aby w końcu wyjebali tą całą służbę pieniężną z całej Polski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie łamią prawa...z tego co się już na sadisticu naczytałem to służby mają prawo zatrzymać się byle gdzie jeśli podejmują działanie zapobieganiu przestępstwa...
Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi... Paragrafem też nie pogardzę..
Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi... Paragrafem też nie pogardzę..
Jak cie ktoś napadnie i straż miejska stanie w twojej obronie też będziesz płakał, że stanęli na chodniku?
Pomijając fakt, że pewnie by szybciej spierdolili niż ci pomogli. Bezbronnemu obywatelowi wlepią mandat chętnie, a przed bandytą pewnie uciekają aż się kurzy. Nigdy nie widziałem wpisu żeby straż miejska komuś pomogła, zawsze wlepia mandaty ludziom, którzy nie stwarzają zagrożenia.
Pomijając fakt, że pewnie by szybciej spierdolili niż ci pomogli. Bezbronnemu obywatelowi wlepią mandat chętnie, a przed bandytą pewnie uciekają aż się kurzy. Nigdy nie widziałem wpisu żeby straż miejska komuś pomogła, zawsze wlepia mandaty ludziom, którzy nie stwarzają zagrożenia.
@KrisCFC
,,Działanie zapobieganiu przestępstwa" ... co kurwa?? człowieku, błagam odejdź... co najwyżej oni interweniują przy wykroczeniach, typu: wyplucie gumy na chodnik, naszczanie na drzewo, zaparkowanie w miejscu niedozwolonym i oczywiście muszą mieć doładowany codziennie telefon na minimum 30 zł, bo dzwonienie 50 razy dziennie po lawetę kosztuję...
,,Działanie zapobieganiu przestępstwa" ... co kurwa?? człowieku, błagam odejdź... co najwyżej oni interweniują przy wykroczeniach, typu: wyplucie gumy na chodnik, naszczanie na drzewo, zaparkowanie w miejscu niedozwolonym i oczywiście muszą mieć doładowany codziennie telefon na minimum 30 zł, bo dzwonienie 50 razy dziennie po lawetę kosztuję...
Może ciężko uwierzyć, ale do ich obowiązków należą też inne czynności niż wlepianie mandatów, a że w większości są to cipy, które boją się podmuchu wiatru to inna kwestia.
alpha10, O tym, właśnie mówię.
alpha10, O tym, właśnie mówię.
Przy zapobieganiu "przestępstwu", a nie "wykroczeniu"... o ile taki przepis jest, bo nie chce mi się sprawdzać Natomiast nie zmienia to faktu, że jest to maszynka do kręcenia kasy i wymuszanie haraczu od społeczeństwa. Głosujcie dalej na świnie z okrągłego stołu, to będziecie coraz bardziej dojeni. W zeszłym roku widziałem, jak straż miejska (K+M) nie reagowała, kiedy dwóch dresów biło jakiegoś człowieka. Udali się w drugą stronę i tyle. Nawet gdyby ktoś ich nagrał, to co? Ktoś by wyciągnął konsekwencje? Zwolnił ze służby? Oj tam, oj tam... Pana Bandyty nie wolno im było ruszyć i tyle... bo za to dopiero dostaliby w skórę.
ale bicka napina ten strażnik HAHAHA, pewnie myśli, że będzie gwiazdą
tępić wszystkie czarne kurwy - straż miejsca, klechy
A kiedy oni zapobiegli jakiemukolwiek przestępstwu? Weź się człowieku pierdolnij w ten poniemiecki bunkier.
Ciekawy artykuł jest na wikipedii. W sekcji "Zadania straży miejskich" aż w 13 linijkach opisano funkcje tej formacji. Przyznam się szczerze, że nigdy jeszcze nie widziałem strażnika miejskiego interweniującego podczas jakiejś rozróby, bójki, ratującego życie, uczestniczącego podczas wypadku drogowego, itp. Zawsze jak widzę samochód straży miejskiej na mieście, to od razu współczuję kierowcy, który dostanie blokadę na koło. A swoją drogą, to co zrobiła im ta kobiecina sprzedająca truskawki koło Biedronki? Koniecznie musieli się do niej przypierdolić?
SM to niezle kurwy najlepsze jest to ze 400 m wcześniej na rondzie przy universamie handlują na chodniku i tam nie przyjdą bo grupa sprzedajacych by ich zajebala
Polska...mu się nie poprawi (bo nadal musi przestrzegać przepisy), a spina dupę (marnuje kawałek swojego życia) z powodu innych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów