Velture napisał/a:
Powiedział baran z klapkami nienawiści na oczach względem własnego narodu
A skąd wiesz że on odczuwa nienawiśc do własnego narodu? Ja sam gardzę narodowcami a przy mnie nikt Polski nie obrazi
Znam nie jednego huasarza w odzieży patriotycznej i są dokładnie na takim samym poziomie co muzułmańskie gangi spuszczające wpierdol za inną wiarę, huj im w dupę (i jednym i drugim).
Kiedyś widziałem gamonia który wrócił z Anglii kurwa z ANGLII i chciał najebać turasowi u którego jadł kebsa za to że mówi po turecku, krzyczał coś w stylu: kurwo jebana w polsce jesteś to mów po polsku. Obsikał mu potem drzwi od lokalu jebane zwierze, nie muszę chyba dodawać że w Anglii zapierdalał na budowie z samymi polakami i ni szprechen inglisz.
Tacy są ci jebani husarze, pierwsi krzyczą żeby jebać Arabów a po wieśniackich dyskotekach zapierdalają na kebsa po drodze bijąc jakiegoś zwykłego gościa z własnego kraju. Gardze takim gatunkiem ludzi
A co do posta i trollingu, to jawny dowód na to że tacy ludzie z ostro prawackich stron są tak samo głupi jak ekstremalne lewaki i SJW.
Wchodzą tam tylko żeby pocisnąć na ciapatych nawet bez patrzenia na zdjęcie przez 2 sekundy