18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Historia jednego zdjęcia
Halman • 2017-08-01, 19:58

Cytat:

To wygląda naprawdę strasznie. Powinno się tego zabronić.
Nigdy nie wiesz, kto ukrywa się pod burką.
Te kobiety mogły mieć przy sobie bomby i broń

Generalnie artykuł STĄD o tym jak to sie młodzi ludzie dali strolować jednym zdjęciem...
Wirtualna Polska coraz bardziej wirtualna - muzułmanie nie istnieją... a jak już gdzieś tam istnieją to są git ziomale
Zgłoś
A................o 2017-08-01, 20:53 18
Bo narodowcy to takie barany z klapkami nienawiści na oczach i nie rozróżniają foteli od człowieka. Nie mówiąc już o odróżnieniu sikha od muzułmanina.
Zgłoś
~Velture 2017-08-01, 21:23 48
AleDlaczego napisał/a:

Bo narodowcy to takie barany z klapkami nienawiści na oczach

Powiedział baran z klapkami nienawiści na oczach względem własnego narodu

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
A................o 2017-08-01, 21:30 8
Velture napisał/a:

Nienawiścią do własnego narodu jest pobieranie socjalu. Także zamilcz w tym temacie pasożycie.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-08-01, 21:43 31
Oho! Internetowy pojedynek!
Velture, AleDlaczego,

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
StaraKacapka 2017-08-01, 22:00 2
4 piwa i główna??
Zgłoś
nelbox 2017-08-01, 22:04 2
Velture weź ujawnij swoje poglądy. bo tyle wszystkiego zamieszczasz, a jakoś nie wiadomo kto Ty co Ty
Zgłoś
amaimon 2017-08-01, 22:06 3
to jest czysta prowokacja. Siedzenia sa specjalnie tak zaprojektowane zebysmy przywykli do takiego obrazu... obrazu islamu!
Piora nam mozgi!

Poza tym za pierwszym razem tez myslalem ze to ciapki w burkach

Alcohol - Life's Lubricant
Zgłoś
k................s 2017-08-01, 22:13 12
AleDlaczego napisał/a:

Bo narodowcy to takie barany z klapkami nienawiści na oczach i nie rozróżniają foteli od człowieka. Nie mówiąc już o odróżnieniu sikha od muzułmanina.

Tam się trafiła grupa trolli jak i tutaj, a ty łykasz, że narodowcy mają klapki na oczach... ja pierdolę
Zgłoś
Psilocke 2017-08-02, 0:20 1
Nawet jak to puste siedzenia to dla pewności i tak by można napalmem tam pierdolnac.
Zgłoś
Noside 2017-08-02, 6:53 2
@krzyks nie łyka, tylko ciągle tym pluje na innych

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Wiewór 2017-08-02, 11:37 1
Velture napisał/a:

Ten cały naród się nienawidzi nawzajem bo to jest po prostu taka polaczkowata mentalność. On przynajmniej jest uczciwy bo tego w sobie nie ukrywa.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
M-Tronic 2017-08-02, 13:22 5
Jeśli ktoś czerpie informacje z wp to szczerze współczuję, najbardziej subtelne lewackie manipulacje. Mogą konkurować z tvp pod tym względem Wojna to pokój, wolność to niewola, ignorancja to siła.
Zgłoś
P................� 2017-08-02, 20:24 8
Velture napisał/a:

A skąd wiesz że on odczuwa nienawiśc do własnego narodu? Ja sam gardzę narodowcami a przy mnie nikt Polski nie obrazi

Znam nie jednego huasarza w odzieży patriotycznej i są dokładnie na takim samym poziomie co muzułmańskie gangi spuszczające wpierdol za inną wiarę, huj im w dupę (i jednym i drugim).

Kiedyś widziałem gamonia który wrócił z Anglii kurwa z ANGLII i chciał najebać turasowi u którego jadł kebsa za to że mówi po turecku, krzyczał coś w stylu: kurwo jebana w polsce jesteś to mów po polsku. Obsikał mu potem drzwi od lokalu jebane zwierze, nie muszę chyba dodawać że w Anglii zapierdalał na budowie z samymi polakami i ni szprechen inglisz.
Tacy są ci jebani husarze, pierwsi krzyczą żeby jebać Arabów a po wieśniackich dyskotekach zapierdalają na kebsa po drodze bijąc jakiegoś zwykłego gościa z własnego kraju. Gardze takim gatunkiem ludzi

A co do posta i trollingu, to jawny dowód na to że tacy ludzie z ostro prawackich stron są tak samo głupi jak ekstremalne lewaki i SJW.
Wchodzą tam tylko żeby pocisnąć na ciapatych nawet bez patrzenia na zdjęcie przez 2 sekundy
Zgłoś
Lenart 2017-08-03, 0:21 1
ale to chyba nie było nawet w Polsce
A to, że WP to jebana fabryka fakenews to inna historia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów