📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Może źle to tłumaczy ale ogólnie ma rację. Krowy przecież nie dają mleka non stop, tylko po porodzie, są sztucznie zapladniane ale gwałtem bym tego nie nazwał
Właśnie o to chodzi, że dziewucha ma rację, tylko źle to przekazuje i w formie z dupy. Ale już w komentarzach znawcy muszą się na nią rzucić. Ja się do tej pory nie mogę nauczyć, jak łatwo nami manipulować...
willoo napisał/a:
ale powiedziała coś niezgodnego z rzeczywistością? czy co? bo nie bardzo rozumiem
Ty tak serio? Mleka krowy która się ocieliła i ma cielaka nawer byś nie wypił bo daje siarą. Inną kwestią jest sztuczne zapłodnienie o które jej zapewne chodzi, nie wszystkim hodowcą chce sie bawić z bykami a czy ta metoda jest skuteczniejsza i jak to cenowo wychodzi to nie wiem, ale głupota ludzka mnie coraz bardziej przeraża.
Odpalcie w 1:25. Zawsze mnie rozwala
Skąd biorą się tacy ludzie. Wiem, że zaraz mi powiecie ze z p...y, ale nie o to chodzi. Kto ich wychowuje na takich ludzi ????
pepeksg napisał/a:
I tak bym ruchał
Chyba w paszczu,bo cały czas by Ci pierdoliła,od kiedy ludzie odbywają stosunki,że to poniża kobietę,chyba że jest na gòrze itp.
To gdzie teraz już internet podłączyli? Podlaskie? Czy jakieś starsze kamienice w Sosnowcu?
pani tak mocno zrównuje krowę z kobietą, że chyba też by chciała zostać zgwałcona mechanicznym bykiem...
willoo napisał/a:
ale powiedziała coś niezgodnego z rzeczywistością? czy co? bo nie bardzo rozumiem
No z tym gwałtem trochę pojechała, bo od tyłu to nie gwałt ! - może nawet są zadowolone ?? Poza tym w małżeństwach jednopłciowych rodzi się więcej dzieci niż w normalnych i u krów jest na pewno tak samo.
pazuzu napisał/a:
Może źle to tłumaczy ale ogólnie ma rację. Krowy przecież nie dają mleka non stop, tylko po porodzie, są sztucznie zapladniane ale gwałtem bym tego nie nazwał
Rozumie, że jesteś specem od inseminacji
Akurat tutaj prawdę powiedziała - aby krowa dawała mleko to najczęściej się ją zapładnia a potem robi jej aborcję. Nic nowego. Jedyne co jest w tym dziwne, to, że mówi to kobieta, która uważa, że aborcja u kobiet powinna być dla każdego na życzenie i to jeszcze refundowane z NFZ. Niech się wreszcie zdecyduje czy aborcja jest źródłem zła czy moze jednak dobra, bo ja już się gubię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów