📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, to portal dla użytkowników pełnoletnich, regulaminu nie czytałeś?
A jak z krowami chodzi byk to wszystko ok mimo, że wychodzi dokładnie to samo. Ja pierdolę odetnijcie tych zielonych od prądu niech sobie go wyprodukują ekologicznie.
Dałbym ja jej mleka !
Ona chciałaby by być zapłodniona, to krzyk rozpaczy, niech ktoś ją zapłodni w koncu
Nie dla spurek jest ogórek
Może źle to tłumaczy ale ogólnie ma rację. Krowy przecież nie dają mleka non stop, tylko po porodzie, są sztucznie zapladniane ale gwałtem bym tego nie nazwał
kiedys kretyn niesiolowski - przyklad milosci, braterstwa, pokoju i wyrozumialosci.... potem palikot - hohoho wielki skandalista.... potem kabaret typu "chlop przebral sie za babe!" potem jahira... spurek i tak w kolko do zajebania. Ludzie maja tanią "rozrywke" dyskutuja nad pojebami a w tym czasie uchwalane sa antypolskie ustawy, prawo jest zmieniane tak by jebac polakow na potęge a ludzie i tak beda komentowali polityczne spierdoliny. Ile lat bedzie trwal ten cyrk ?!? :/
Ma trochę racji. Pytanie tylko czy krowa ma problem z tym gwałtem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów