Ciekawy dokument pokazujący nastroje w Solidarności a także doskonałą, "krecią" robotę zdrajców pokroju Wałęsy. Materiał archiwalny, w tv nie wiedzieć czemu nigdy go nie widziałem ;-]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wałęsa to TW. ale pseudonim to nie Bolek. Przez lata swojej prezydentury wszystko co na niego mieli spalił czy zniszczył więc dowodów na to nie ma, że agentem był. Kolejna sprawa, czy wy myślicie, że SB trzymała dokumenty ważniejszych agentów, wątpie. Tyle w temacie.
No i faktycznie ciemny lud uwierzy we wszystko. Czy ma jakiekolwiek znaczenie, czy Wałęsa 32 lata temu (!) był Bolkiem, a Jarek 20 lat temu klęczał w kościele, skoro dzisiaj większość zarabia na poziomie podobnym do Chińczyków.
Wszelkie wojenki o to, kto był lub co robił kilkadziesiąt lat temu odwracają tylko uwagę od tego co dzisiaj. I tak, mają skurwysyny kurewsko skuteczny system indoktrynacji, bo dzięki temu, że skłócili naród, jest im łatwiej wciskać te wszystkie frazesy i dalej kroczyć w stronę drugiego Bangladeszu.
Mam w dupie Wałęsę. Mam w dupie Jarka i Maciarewicza. Mam w dupie całą klasę polityczną, jaka teraz rządzi. Ich wojenki byłby śmieszne, gdyby nie tak tragicznie wpływały na życie. Pozbawić ich kasy, tytułów i przywilejów i okazałoby się, że już nie są tak skorzy do pracy dla kraju. Że już nie zależy im tak bardzo na tym, kto, z kim, kiedy i dlaczego. Bo też mieli by to w dupie.
Demokracja bezpośrednia jak w Szwajcarii, gdzie decydują obywatele, a politycy pracują za darmo. I od razu żyłoby się przyjemniej.
Wszelkie wojenki o to, kto był lub co robił kilkadziesiąt lat temu odwracają tylko uwagę od tego co dzisiaj. I tak, mają skurwysyny kurewsko skuteczny system indoktrynacji, bo dzięki temu, że skłócili naród, jest im łatwiej wciskać te wszystkie frazesy i dalej kroczyć w stronę drugiego Bangladeszu.
Mam w dupie Wałęsę. Mam w dupie Jarka i Maciarewicza. Mam w dupie całą klasę polityczną, jaka teraz rządzi. Ich wojenki byłby śmieszne, gdyby nie tak tragicznie wpływały na życie. Pozbawić ich kasy, tytułów i przywilejów i okazałoby się, że już nie są tak skorzy do pracy dla kraju. Że już nie zależy im tak bardzo na tym, kto, z kim, kiedy i dlaczego. Bo też mieli by to w dupie.
Demokracja bezpośrednia jak w Szwajcarii, gdzie decydują obywatele, a politycy pracują za darmo. I od razu żyłoby się przyjemniej.
Wudun zapomniałeś o:
Nie, mam wyprany mózg i jade po Kaczyńskim, bo tak.
Są dowody i jest książka opracowana przez historyka, który stracił przez to pracę. Publikacja naukowa, która bez dowodów by nie powstała, zrugana przez salon TVN i GW, nie jakieś pogadanki z Danką. Dobrze, że uprzedziłeś wszystkich o swoich fobiach --> cały szit po "Nie". Pozdro.
PS. Co do książki, to zachęcam Cię do samodzielnego poszukania.
Nie, mam wyprany mózg i jade po Kaczyńskim, bo tak.
Są dowody i jest książka opracowana przez historyka, który stracił przez to pracę. Publikacja naukowa, która bez dowodów by nie powstała, zrugana przez salon TVN i GW, nie jakieś pogadanki z Danką. Dobrze, że uprzedziłeś wszystkich o swoich fobiach --> cały szit po "Nie". Pozdro.
PS. Co do książki, to zachęcam Cię do samodzielnego poszukania.
O tej książce było już mediach dawno temu. Na nasze nieszczęście sąd o postradzieckich korzeniach zdecydował inaczej Nie bądź śmieszny. Bzdury typu jak wykupienie naszych ziem przez Niemców po wejściu do uni
Gorgor napisał/a:
Na podstawie zmontowanego filmiku kreujecie opinie o ludziach?
Nie oglądnąłem tego, ale odniosę się do komentarza.
Otóż pokrótce przypomnij sobie kto skonfliktował środowiska do tego stopnia, ze przy naszym bohaterze zachował się do pomocy tylko nijaki Mietek Wachowski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów