18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
pawel578 2017-07-26, 21:24 12
Kurwa kask z biedry a oni się dziwią ze pierdolnął na pół ,,,....

Żółty
Zgłoś
Noside 2017-07-26, 21:38 2
Budziar napisał/a:

Nie było bo z dzisiaj i własne.

Poczekamy, kolego, do jutra?

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Budziar 2017-07-26, 21:43 39
to alpina mythos, flagowiec niemców, dobry drogi kask, a pękł na pół bo miał pęknąć na pół aby rozproszyć siłę uderzenia, jak bolid formuły 1 "orzeszki" pękają trudniej ale za to robią wstrząśnienia mózgu ten nie robi, ale za to jest drogi

krótka piłka z mojej strony,robisz pałe albo nie
Zgłoś
kokos_123 2017-07-26, 22:03 7
Budziar napisał/a:

to alpina mythos, flagowiec niemców, dobry drogi kask, a pękł na pół bo miał pęknąć na pół aby rozproszyć siłę uderzenia, jak bolid formuły 1 "orzeszki" pękają trudniej ale za to robią wstrząśnienia mózgu ten nie robi, ale za to jest drogi

Kurwa żaden kask nie ma prawa pęknąć. Twarda skorupa chroni przed ostrymi rzeczami i ma nigdy nie pęknąć, ani się zbytnio odkształcać. To miękki środek ( zwykle gęsty materiał jak pianka EVA itp. ) absorbuje energię ( w tańszych styropian ). Czasem dodaje się elementy co mają się odłamać na potylicy ( aby nie zwiększać gabarytów kasku ), ale one są na skorupie, która ma być nietknięta.

Jeszcze co do tych kasków, to jest jakieś nieporozumienie, jedyne co chronią to potylica ( jak jest dobrze założony ) i nic więcej.

:oneko:
Zgłoś
Budziar 2017-07-26, 22:45 4
O to ciekawe, bo twórcy kasków mówią co innego...

Zgłoś
MR07U 2017-07-26, 23:45 1
Zaraz zaraz to używasz wielu pseudonimów?
Zgłoś
BrunerOvned 2017-07-27, 10:56 3
kokos_123 napisał/a:

Kurwa żaden kask nie ma prawa pęknąć. Twarda skorupa chroni przed ostrymi rzeczami i ma nigdy nie pęknąć, ani się zbytnio odkształcać. To miękki środek ( zwykle gęsty materiał jak pianka EVA itp. ) absorbuje energię ( w tańszych styropian ). Czasem dodaje się elementy co mają się odłamać na potylicy ( aby nie zwiększać gabarytów kasku ), ale one są na skorupie, która ma być nietknięta.

Jeszcze co do tych kasków, to jest jakieś nieporozumienie, jedyne co chronią to potylica ( jak jest dobrze założony ) i nic więcej.

Kaski motocyklowe i rowerowe zasadniczo mają to samo przeznaczenie, ale zapomniałeś, że wypadki motocyklowe i rowerowe mają miejsce przy różnych prędkościach. Ale co będę się nad tym rozwodził - radę Ci dam, chłopaku. Załóż dopasowany garnek i pierdolnij głową w ścianę. A potem załóż kask rowerowy, zrób to samo i poczuj różnicę.

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Essent 2017-07-27, 21:49 3
Aleś Ty gruby i spasiony.Do tego jeszcze tłusty blee
Zgłoś
Oponka 2017-07-27, 21:55 1
no i na chuj mu ten kask! jakby go nie miał załapałbyś więcej piwek
Zgłoś
teken 2017-07-27, 21:56 3
pawel578 napisał/a:

Kurwa kask z biedry a oni się dziwią ze pierdolnął na pół ,,,....

bo kask ma się rozjebać przy uderzeniu, to absorbuje energię, dlatego nie powinno się nosić kasku po upadku, nawet jak nie pęknie.

Zgłoś
Timitum 2017-07-27, 21:56 10
Widzę, że rozmowa o kaskach, a nikt nie wspomniał, że fajnie ktoś sobie urządził na działeczce. Nie jestem fanem takich wyczynów, ale propsuje czyjś wkład i to, że sobie ogarnął rampe.
Zgłoś
Budziar 2017-07-27, 22:09 1
Orisuniek. Ja to ten co się wyjebał, a przy kości jest Patison i proszę go nie obrażać bo to naprawdę mega koleś i osobistość BMX w Polsce. Do tego mega dobrze jeździ i jest ponad przeciętnie inteligentny. Jakby wszyscy ludzie byli jak Patison (kurwa jak to brzmi) to świat byłby lepszym miejscem. Jak ktoś go chce posłuchać to prowadzi BMX Podcast.

Zgłoś
Samuelcio 2017-07-27, 22:26 1
" o kurwa" a tlustego tylka do kolegi / znajomego nie ruszy.

prawdziwy sadol.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2017-07-27, 22:31 1
Cytat:

Załóż dopasowany garnek i pierdolnij głową w ścianę. A potem załóż kask rowerowy, zrób to samo i poczuj różnicę.

Nie w tej kolejności...
Odwrotnie.. będzie lepiej..

==============================================
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów