Historia pewnego bezdomnego psa znalezionego dzięki google maps.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun dla tych ludzi:)
też mojego psa przygarłem jakiś chuj go potrącił ;/ gdybym go dorwał ja bym był w pace a wy oglądalibyście teraz film na hardzie mam go już 4 lata i lata na 4 łapach ;] wcześniej się męczył przez rok z łapą
więc hejterzy idźcie odrabiać zadanie a tym gościom należy się cysterna browca
więc hejterzy idźcie odrabiać zadanie a tym gościom należy się cysterna browca
To miłe że istnieją jeszcze ludzie o dobrym sercu na tym świecie
Przykre jest patrzenie na skatowane psy albo przywiązywane do drzewa w lesie bo tak jest łatwiej pozbyć się problemu.
Przykre jest patrzenie na skatowane psy albo przywiązywane do drzewa w lesie bo tak jest łatwiej pozbyć się problemu.
Fajny pies
Przy takim spojrzeniu nie można się na niego za nic gniewać .
Przy takim spojrzeniu nie można się na niego za nic gniewać .
takich rzeczy sie nie zobaczy w TV
wstawiacie takie kurwa filmiki może i nie sadystyczne ale jestem kurwa , 22-letnim kolesiem i chce mi się płakać jak to oglądam
spierdalajcie
spierdalajcie
Aż sie poryczałam. Jednak są na świecie ludzie których interesuje biedne zwierze błąkające sie bez celu.
rockface123 napisał/a:
też mojego psa przygarłem jakiś chuj go potrącił ;/ gdybym go dorwał ja bym był w pace a wy oglądalibyście teraz film na hardzie mam go już 4 lata i lata na 4 łapach ;] wcześniej się męczył przez rok z łapą
Moja suczka została w wieku ok. 1-2 miesięcy przywiązana do drzewa w lesie i porzucona. Rozpierdoliła mi pół mieszkania, ale przygarnął bym ją jeszcze raz
a wiec to tak cyganie łapią psy na kebaby, sprytne przenośny płotek
Muzyka: The Cranberries - Ode to my family
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów