- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kto to kurwa ogląda?
Wybierają tylko tych co nie odpowiedzą żeby tylko przyciągnąć więcej widzów do oglądania, marna prowokacja.
Tu nawet nie chodzi o to, że wybierają tych, którzy nie odpowiedzieli, tylko o to, że znalazły się osoby, które na te pytania nie odpowiedziały.
no i co z tego że ktoś nie wie jak wyglądał Paderewski ??? po jakiego H to komuś potrzebne do życia, właśnie taka zjabana polska mentalność wychodzi się ze szkoły znając szczegółowy cykl rozwoju paprotnika oraz kiedy się wypróżniał Matejko a idąc do pracy nie potrafią nic.......
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów