Ciekawe przedstawienie historii narodu polskiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niemożliwe. W tym krótkim filmie dokumentalnym można usłyszeć że to jednak Niemcy nas zaatakowali podczas 1 i 2 wojny światowej a nie naziści.
Niemcy zaatakowali? Nie mozliwe, przeciez onni kochaja wszystkich k...wa!
Nie przemawia do mnie ten typ poczucia humoru. Swoją drogą czy te szlaczki to aby nie hebrajskie?
hmmm według tego filmiku tylko wpierdol zbieramy od niemal tysiąca lat...
No oczywiście. Przecież Polska od XV do XVII wieku nie rządziła połową Europy i jako jedyna nacja nie zdobyła Moskwy a odzyskanie jej przez Rosjan nie jest świętem narodowym rosji... Oczywiście jak zawsze. Ale ta wersja historii może się spodobać całym elitom rządzącym od PiS przez PO i SLD jako partii i bandy debili którzy uważają że Polacy to naród przegrywający wszystko jak leci... Owszem przegrywający przez debili którzy ten kraj okupują.
@up bo okupant jest niejawny, polskojęzyczny i napierdala populizmem
@FransFr
Bo myślisz że to Polacy, a to sprzedawczyki którzy sprzedali się za pare szelągów i zależy im byś durniu myślał że Polak jest dobry w oddawaniu ofiary krwi i umieraniu za kraj w postaci porażki. Ciągle tylko upamiętnianie katastrof, przegranych, porażek itp itd. Mało kiedy upamiętnia się zwycięstwa w tym nędznie zarządzanym przez okupantów zachodnich kraju.
Bo myślisz że to Polacy, a to sprzedawczyki którzy sprzedali się za pare szelągów i zależy im byś durniu myślał że Polak jest dobry w oddawaniu ofiary krwi i umieraniu za kraj w postaci porażki. Ciągle tylko upamiętnianie katastrof, przegranych, porażek itp itd. Mało kiedy upamiętnia się zwycięstwa w tym nędznie zarządzanym przez okupantów zachodnich kraju.
FransFr napisał/a:
@up
Ale jak okupant może doprowadzić okupowany kraj do przegranej? MindFuck
A czy wygraliśmy IIWŚ razem z Aliantami?
I czy "obalenie" komuny można nazwać polskim zwycięstwem?
R41NM4N napisał/a:
hmmm według tego filmiku tylko wpierdol zbieramy od niemal tysiąca lat...
Bo w zasadzie tylko o tym uczą. Oczywiście pomijam pojedyncze bitwy, gdzie nasze wojska się wsławiły. Mieliśmy w historii kilka udanych najazdów na Czechów, Prusów, Ruś Kijowską, Księstwo Halickie, czyli do XIV wieku, a później albo się bronimy (z różnym skutkiem), albo dostajemy wpierdol na wyjeździe.
Nie, nie, mnie chodziło o absurd w którym okupant miałby w jakikolwiek sposób "troszczyć się" o podbitych. Z reguły przegrani stają się dojną krową, a z czasem lecą też na ruszt.
zomos napisał/a:
No oczywiście. Przecież Polska od XV do XVII wieku nie rządziła połową Europy i jako jedyna nacja nie zdobyła Moskwy a odzyskanie jej przez Rosjan nie jest świętem narodowym rosji... Oczywiście jak zawsze. Ale ta wersja historii może się spodobać całym elitom rządzącym od PiS przez PO i SLD jako partii i bandy debili którzy uważają że Polacy to naród przegrywający wszystko jak leci... Owszem przegrywający przez debili którzy ten kraj okupują.
Napoleon też zdobył Moskwę, a polską husarię przegoniło z kremla chłopstwo z dzidami i widłami.
A trzepanie do narodów do podludzizm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów