Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrazyD 2013-02-22, 15:40 2
Faktycznie Pacyfista, bo jakbyś, ku*wa mać te swoje całki umiał od tyłu wyrecytować, to byś sczezł i słuch by po nich zaginął, bo nie było by nikogo kto by je kurw* zapisał.
Kolejna tępa dzida bez postrzegania, że wszystko jest do ch*ja ciężkiego potrzebne, człowiek inteligentny ma coś do powiedzenia na każdy temat, nie na jeden czy 2.
Także idź do kolegów, bo niedoszli inżynierowie koleżanek nie mają.
Zgłoś
dwojtczak 2013-02-22, 15:42
NeverLie2Me napisał/a:

To się nie ma czy kurwa chwalić, jesteś debilem, jedyny plus to, że jesteś tego świadomy.

Nie można tworzyć historii, bez znajomości historii.

W chuj tworzysz historię napieprzając komenty na Sadolu...
Rację ma nakładą nam gówien do głowy, a nie wiemy co się w dzisiejszej Polsce dzieje. Zajmijmy się przyszłością, a nie jaramy się jacy to zajebiści byliśmy pod Grunwaldem, pod Wiedniem czy chuj wie gdzie jeszcze...

edit: ale ci tutaj to wybitni debile.
Zgłoś
cocaine.animals 2013-02-22, 15:43
4:58, kurwa tak się zapatrzyłem, że przeoczyłem pytanie
Zgłoś
dresimir 2013-02-22, 17:40 2
pacyfista napisał/a:

Historia taka dla was ważna, a pewnie większość z was nie zna podstawowych praw fizyki i matematyki, które SIĘ PRZYDAJĄ, A HISTORIA NIE. Jesteście w 90, albo 100 % humagłąbami. Wasze życie z ta znajomością historii niczym się nie różni od życia tych, którzy jej nie znają.
...

W ogóle po co i do kogo się tak prujesz jak stara skarpeta ? Obraził Cię człowiek, że napisał wszystkim znaną, życiową prawdę ? Jeśli ktoś, kto kilkanaście lat chodził do szkoły, nie zna tak podstawowych zagadnień, jest po prostu debilem. A chwaląc się tym i twierdząc, że jest to do niczego nie potrzebne, jest też ignorantem, bo te kilkanaście lat darmowej nauki poszło wp*zdu.
Zgłoś
pikkuspl 2013-02-22, 18:22 1
Efekty systemu edukacji, bezstresowego wychowania oraz tego że gnojom nic nie można zrobić w szkole. Wsadzi ci kosz na głowę nawyzywa cię od ch..jów itp i co i nic. Bo synek/córcia takie grzeczne w domu. Ehh szkoda słów, śmieją się z hamburgerów a tutaj to samo.
Zgłoś
vPtaku 2013-02-22, 18:31 1
Ten film pokazuje jak szkoła potrafi nam napierdolić w głowie jak mamy się kurwa uczyć wszystkiego to tak na prawdę nauczymy się gówno.
Zgłoś
Proximate 2013-02-22, 18:40
6:57 To by się zdziwił
Zgłoś
a................o 2013-02-22, 19:14 2
Ale mnie wkurwia ten 'program'.
Tez nie znam 90% odpowiedzi na te durne pytania i bynajmniej nie uwazam zebym byl przez to glupszy. Nie wiem kiedy byla II wojna swiatowa, nie wiem jakie panstwa dokladnie braly udzial, kto komu pomagal itp. Wiem za to jakie stosunki panuja na swiecie obecnie i mysle ze to jest wazniejsze. Widac po komentarzach ludzie dalej zyja historia, a nie wiedza o obecnych konfliktach.

A czy ja i inne osoby nie znajace odpowiedzi na te pytania to debile? Nie sadze. Studiuje na Politechnice kierunek techniczny, niedlugo zostane inzynierem i do tej pory nie powtarzalem zadnego przedmiotu.

Wiec skonczcie pieprzyc o uposledzeniu bo ta wiedza nie jest do niczego mi potrzebna. Nigdy nie przydala mi sie wiedza kiedy byl chrzest polski itp. oprocz sprawdzianow w szkole. I nie chodzi tu o zaden patriotyzm, bo mam szacunek do ludzi ktorzy waliczyli za Polske. Natomiast to co teraz w Polsce mamy to zenada. Glownie przez system edukacji, bo ucza wlasnie takich niepotrzebnych glupot, a to ludziom pracy i chleba nie da bo historyk nic nowego nie wytworzy a jedynie moze pogadac sobie o tym co bylo.

Specjalnie zalozylem konto bo czytajac komentarze sie zalamalem. Juz czekam co mi odpiszecie, jaki to jestem glupi, a jednak polowa studentow juz odpadla a ja ide dalej.
Zgłoś
FunkyKoval 2013-02-22, 19:44
asdko napisał/a:

Tez nie znam 90% odpowiedzi na te durne pytania i bynajmniej nie uwazam zebym byl przez to glupszy. Nie wiem kiedy byla II wojna swiatowa, nie wiem jakie panstwa dokladnie braly udzial, kto komu pomagal itp. Wiem za to jakie stosunki panuja na swiecie obecnie i mysle ze to jest wazniejsze. Widac po komentarzach ludzie dalej zyja historia, a nie wiedza o obecnych konfliktach.

A czy ja i inne osoby nie znajace odpowiedzi na te pytania to debile? Nie sadze. Studiuje na Politechnice kierunek techniczny, niedlugo zostane inzynierem i do tej pory nie powtarzalem zadnego przedmiotu.

Wiec skonczcie pieprzyc o uposledzeniu bo ta wiedza nie jest do niczego mi potrzebna. Nigdy nie przydala mi sie wiedza kiedy byl chrzest polski itp. oprocz sprawdzianow w szkole. I nie chodzi tu o zaden patriotyzm, bo mam szacunek do ludzi ktorzy waliczyli za Polske. Natomiast to co teraz w Polsce mamy to zenada. Glownie przez system edukacji, bo ucza wlasnie takich niepotrzebnych glupot, a to ludziom pracy i chleba nie da bo historyk nic nowego nie wytworzy a jedynie moze pogadac sobie o tym co bylo.

Specjalnie zalozylem konto bo czytajac komentarze sie zalamalem. Juz czekam co mi odpiszecie, jaki to jestem glupi, a jednak polowa studentow juz odpadla a ja ide dalej.

Co studiujesz?
Zgłoś
Qra88 2013-02-22, 19:59 1
@asdko Skoro nie potrafisz zapamiętać 1939 - 1945 i kto był po której stronie, to ty chyba, kurwa, na tej polibudzie studiujesz jakiś odpowiednik marketingu i zarządzania. I tak się tym przyszłym inżynierem nie wywyższaj, bo ja jako już obecny inżynier (magisterka w drodze) NORMALNEGO technicznego kierunku, nie uważam się za super zajebistego i inteligentnego przez jakiś papierek, podobnie jak wielu trzeźwo myślących tutaj.
Trzeba przyznać, ze dzisiejsze studia inżynierskie to gówno w porównaniu z tym, co było kiedyś. Dostajesz papier jaki to jesteś fajny i wykształcony, a kurwa gniazdka naprawić nie umiesz - taki przykładzik, wiadomo, że wielu potrafi. Chodzi o to, że zupełnie zielony z przedmiotu "Przetrwanie" magister inżynier elektryk potrafi rozrysować jakieś układziki, ale jak się głupie gniazdko zjebie, to jak go ojciec w młodości nie nauczył, to ni chuj nie będzie nawet wiedział jak je rozkręcić (taka hiperbola z lekka).
I własnie ja, jako posiadacz tego wywyższanego przez ciebie tytułu inżyniera, odpowiedziałem na wszystko w tym filmie, zdziwiony? I patrz! Miałem AŻ jedną poprawkę! Czyli wychodzę na głupszego?
Zgłoś
sznajder111 2013-02-22, 20:53
co za debilizm!!!!!!!!!!!!!!!jedni glupsi od drugich
Zgłoś
rusofil 2013-02-22, 21:16
asdko napisał/a:

Proszę cię, powiedz, że trollujesz. Błagam.
Zgłoś
sadolfan 2013-02-22, 21:30 1
rusofil napisał/a:

Ja nie wiem, społeczeństwo naprawdę jest takie tępe, czy oni po prostu wybrali największych kretynów? Albo czy im płacą za granie idiotów? Wystarczy przecież posłuchać ich tępych głosów. Jedynie ten nerd coś wiedział, reszta do utylizacji. Niemożliwe, by takie przygłupy były przyszłością tego narodu. Co najgorsze, takie tępe dzidy, które publicznie chwalą się swoim debilizmem, mają prawa wyborcze, prawa do zakładania rodziny, prawa do mieszkań i opieki zdrowotnej. Przeraża mnie to. Nie mam jakiejś zajebistej wiedzy, ale podstawy wypadałoby znać. Straszne jest to, że mijam takich bęcwałów na co dzień, nawet o tym nie wiedząc.

Nie mam matury na większość tych pytań nie znam odpowiedzi, pracuje na budowie. Uważasz ze jestem gorszy od Ciebie i niepotrzebny społeczeństwu ? Odpowiedz
Zgłoś
Logika 2013-02-22, 21:33
6:38 gościu z tyłu aż facepalm zaserwował. Prawidłowa reakcja. A na miejscu Kuby za każdym razem bym się nie śmiał. Jeśli nie znasz najważniejszych informacji o historii Twojego państwa, to coś jest nie tak. Z Tobą
Zgłoś
p................a 2013-02-22, 21:35
Asdko, w sumie niepotrzebnie pisaliśmy tutaj, przecież humanistów nie da się przekonać, bo logiczne myślenie nie jest ich domeną. I dodatkowo przez to, że gówno umieją zrobić będą się upierać, że chociaż posiadają cenną i przydatną wiedzę. Bezwartościowe jednostki, które korzystają z efektów pracy osób, które coś potrafią.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem