-Tego gościa to ja bym sprawdził dokładnie,pewnie coś wynosi. Jego kumpel krzywo się uśmiechnął i speszył. To wystarczyło żeby pan ochroniarz nabrał podejrzeń. Wzięto go na dokładne trzepanie. Z tego co dowiedziałem się dzisiaj, u gościa nie znaleziono w prawdzie nic kradzionego, ale miał przy sobie pokaźny wór marihuany, tablety i fetę (pewnie zapasy ćpuńskie na weekend). Do zakładu wezwano policję. W poniedziałek pewnie czeka go dyscyplinarka,nie licząc kłopotów z prawem, bo sprawy raczej mu nie umorzą. Tak oto poprzez głupie żarty jeden koleś nagrabił drugiemu.
-Tego gościa to ja bym sprawdził dokładnie,pewnie coś wynosi. Jego kumpel krzywo się uśmiechnął i speszył. To wystarczyło żeby pan ochroniarz nabrał podejrzeń. Wzięto go na dokładne trzepanie. Z tego co dowiedziałem się dzisiaj, u gościa nie znaleziono w prawdzie nic kradzionego, ale miał przy sobie pokaźny wór marihuany, tablety i fetę (pewnie zapasy ćpuńskie na weekend). Do zakładu wezwano policję. W poniedziałek pewnie czeka go dyscyplinarka,nie licząc kłopotów z prawem, bo sprawy raczej mu nie umorzą. Tak oto poprzez głupie żarty jeden koleś nagrabił drugiemu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli to tylko potwierdza fakt, że tylko głupek tam będzie pracował. Bo tylko głupek może pozwalać na to, żeby każdego dnia go traktowano za złodzieja. Tylko głupek może przynosić do roboty "prochy". I tylko głupek może być współpracownikiem takiego głupka. Tyle w temacie i kurwa nie mówimy o kopalni diamentów czy hucie złota.
Ale w pytę mądry jesteś. To co powiedziałeś trzeba wyryć w kamieniu.
Możesz se "wyryć" skoro potrafisz w "kamieniu" ryć. Chuj mnie obchodzi co teraz zrobisz. Piszesz na forum do którego dostęp ma każdy. Chcesz czy nie, poddajesz to co piszesz do oceny innym. Bo bez innych byś nie istniał i mógłbyś kolejne wypracowanie w notatniku napisać. Jak zrozumiesz, że to co się podoba tobie nie musi się podobać innym to wróć. Skoro uważasz, że jakiś poeta niedouczony kiedyś pierdyknął tekst o ryciu w kamieniu to tobie też wolna, pomyliłeś się srogo.
Masz 38 lat a spinasz się jak gówniarz, niech zgadnę, masz problemy ze wzwodem? Dopiero wylanie swoich frustracji daje Ci namiastkę erekcji.
Pan ochroniarz sprawdza stan toreb (tak, tak mój kraj, taki piękny, wszystkich traktują jak potencjalnych złodziei) wychodzących pracowników. Dziś robi to od niechcenia i wybiera co niektórych.
Jeśli to znaczy że w inne dni robi to dokładnie, to ten co przyniósł towar jest srogim idiotą i mu się należało.
Niemniej brzmi jak fejk
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów