18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:04
Historia z Sylwestra
smeak • 2013-10-02, 21:29
Czytając te wszystkie historie z imprez na sadolu stwierdziłem że też opowiem swoją, z ostatniego sylwestra Impreza była w Krakowie (warto wspomnieć że w Nowej Hucie), sytuacja koło godziny 23. Piję sobie spokojnie banię z kumplem w kuchni, kiedy nagle z salonu wychodzi znajomy i mówi że jakiś typ spierdolił się z balkonu wyżej do nas. Z 4 piętra. Do nas na 3. Balkon był typowy jak to w starych blokach, w chuj mały i kwadratowy. Myślę sobie o chuj chodzi z tym dziwnym żartem, a tu pojawia się w drzwiach od tego samego pokoju karczek 2x2, mówi "siema, jestem Rafał" i wychodzi na klatkę schodową. Jakby tego było mało, stwierdziliśmy że ładujemy banie za Rafała, no i tutaj doświadczyłem pięknej, fizycznej reakcji łańcuchowej - kilkanaście sekund po tej bani słyszę takie "ARGGGHIHGEUH" za plecami, obracam się, a tutaj znajomy biegnie do kuchenki z rzygiem w mordzie, ja w krzyżowym ogniu, oczywiście nie zdążył, zostałem obrzygany jak pan Mietek spod sklepu, a kuchenka pływała w pawiu... Popatrzyłem się na to przez kilka sekund, po czym sam się w to samo miejsce puściłem bełta O północy wyszedłem na balkon i kolega Rafał wylał szampana na dół, oczywiście cała zawartość poszła na moją głowę. Późniejszy powrót do domu nie był zbyt fajny.

P.S. Nie było bo moje.
P.P.S. Nie, to nie było gimnazjum.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sajmonowski 2013-10-02, 21:45 1
Widzę romantyczny sylwester we dwoje...no może we troje^^
Zgłoś
smeak 2013-10-02, 21:56
No nie do końca, ogólnie towarzystwa było koło 25 sztuk
Zgłoś
BrunerOvned 2013-10-02, 22:13 14
Brzmi gorzej niż powieści starego rezerwisty z warty w Sylwestra'89/90
Zgłoś
pakicito 2013-10-02, 22:41 25
jak się można spierdolić z balkonu piętro niżej?
magik się w grobie przewraca
Zgłoś
Smutas 2013-10-03, 9:38 12
Qrwa, rozumiem wszystko, ale chwalić się że ktoś rzucił na ciebie pawia? Następnym razem pochwal się że cię koledzy w dupsko wyruchali.
Zgłoś
c................r 2013-10-03, 12:59 1
smeak napisał/a:

Podstawówka
Zgłoś
R................t 2013-10-03, 13:02 1
Piwko dla przebojowego i wysportowanego Rafała oraz wrażliwych i nieumiejacych pić młodzieńców.
Zgłoś
polanzy 2013-10-03, 14:45 1
to kurwa ten sylwester byl w krakowie czy w nowej hucie?
Zgłoś
k................s 2013-10-03, 14:52 20
Co w tym sylwestrze było ciekawego ? Bo nie rozumiem
Zgłoś
Novac 2013-10-03, 15:15 1
Ale "bania" na tej "bani" sporo tej "bani" musieliście wypić :/
Zgłoś
o................e 2013-10-03, 15:19 2
clubber84 napisał/a:

Podstawówka

zapewne szkoła specjalna

smeak napisał/a:

Piję sobie spokojnie banię z kumplem w kuchni, Jakby tego było mało, stwierdziliśmy że ładujemy banie za Rafała, no i tutaj doświadczyłem pięknej, fizycznej reakcji łańcuchowej - kilkanaście sekund po tej bani

P.S. Nie było bo moje.

po 1 to ty jesteś w gimbazie
po 2 twój poziom jet na poziomie gimbazy
po 3 banie to ty masz zjebaną
dziękuję dobranoc
Zgłoś
premium122 2013-10-03, 15:20
Bo pić to trzeba umić. Tyle powiem autorowi.
Zgłoś
FatboyFat 2013-10-03, 15:20 11
Ale fajnie, kolejny opowiada jak sie osrał, orzygał, zjadł to, wypił, wyszczał, wykąpał się w tym... Weźcie sobie kurwa bloga o sraniu załóżcie. Poza tym kto normalny rzyga do kuchenki ?!
Zgłoś
19MisieQ20 2013-10-03, 15:34
Na bank jesteś rudy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem