Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całe szczęście policja nafurana jejchniejszymi {marokańskimi}słodyczami się z nimi nie obcyndala.
Relatywnie niedaleko Gibraltaru.
To raczej przemyt nie jest, bo takowy się tam odbywa w nocy.
Pamiętam jak chodziłem sobie w nocy na plażę piwko wypić.
Po morzu łodzie patrolowe zapierdalały jak komety. W te i nazad.
Bardzo często można było słyszeć i widzieć strzały. Z jakiegoś ciężkiego kalibru.
Ehh piękne czasy kiedy to do brudasów strzelano a nie witano z rozwarta pochwą.
Prawidłowo. Dużą część roku mieszkam na Teneryfie, namnożyło się tego robactwa z Maroko niemiłosiernie.
Całe szczęście policja nafurana jejchniejszymi {marokańskimi}słodyczami się z nimi nie obcyndala.
Czyli minęły już czasy bezpiecznego zimowania w wąwozowych jaskiniach? Pytam, bo się chciałem wybrać na zimę do jakiegoś Barranco🤔
Czyli minęły już czasy bezpiecznego zimowania w wąwozowych jaskiniach? Pytam, bo się chciałem wybrać na zimę do jakiegoś Barranco🤔
Z całą pewnością wskazane wyhodować większe jaja. W kurortach jest naprawdę ok, ale na odludziu.. no nie wiem, trzeba lubić adrenalinę.🤪
Jeśli jednak się zdecydujesz, pamiętaj o nas, braciach sadolach, zamontuj dobre kamerki.
Z całą pewnością wskazane wyhodować większe jaja. W kurortach jest naprawdę ok, ale na odludziu.. no nie wiem, trzeba lubić adrenalinę.🤪
Jeśli jednak się zdecydujesz, pamiętaj o nas, braciach sadolach, zamontuj dobre kamerki.
Stream prosto na harda 😜
Mieszkałem w Hiszpanii jakiś czas.
Relatywnie niedaleko Gibraltaru.
To raczej przemyt nie jest, bo takowy się tam odbywa w nocy.
Pamiętam jak chodziłem sobie w nocy na plażę piwko wypić.
Po morzu łodzie patrolowe zapierdalały jak komety. W te i nazad.
Bardzo często można było słyszeć i widzieć strzały. Z jakiegoś ciężkiego kalibru.
Ehh piękne czasy kiedy to do brudasów strzelano a nie witano z rozwarta pochwą.
Kontekst: publico.es/sociedad/embarcacion-guardia-civil-arrolla-lancha-cuatro-mi...
Czyli jednak inżynierowie. Wprawdzie nie drogowi, a zoologii z Maroka, ale jednak Inżynierowie. Choć prawdę mówiąc, nie jest to do końca przesądzone, bo mogli pozbyć się towaru, a Marokańczycy nie mają aż takich problemów z wjazdem do Hiszpanii, żeby uciekać się do takiej desperacji. W każdym razie Hiszpanie twierdzą, że nic nie stało, oprócz tego, że jeden się wykąpał i musieli go wysuszyć. Natomiast jakaś ONG marokańska utrzymuje, że jeden zginął, a ciało wyrzucili później u wybrzeży Maroka.
W każdym razie (w końcu) należy się spodziewać, że takie akcje będą częstsze, bo służbom z tamtego rejonu już puszczają nerwy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów