📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ciekawe czy wiedział, że ma jakieś podpiwniczenie czy co to za dziura tam była. Ekspert niech się wypowie. Ja tylko wiedza z wyburzaczy tvn.
Miał szczęście że ramie koparki mu się oparło o ścianę, chociaż finał gdzie wpada do sklepu byłby ciekawy.
Jakim cudem przy takiej rozbiórce tam byli w środku ludzie? Czy ich do reszty poyebalo?
mrokussw napisał/a:
Jakim cudem przy takiej rozbiórce tam byli w środku ludzie? Czy ich do reszty poyebalo?
A ty nigdy nie miałeś nagłej ochoty na bułkę/wędlinę itd?
Tylko rasa tempakow birzy budynek z dialajacy, sklepem hahah i pomyslec ze oni jakims cudem zyja I maja sie calkoem dobrze ironia losu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów