📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Łobuz kocha najbardziej.
Dobrze się kamuflował, ale w zaciszu ruchał hitlerjugend w wieku 8 lat. Ponoć też ruchał się ze swoim owczarkiem.
poligon6 napisał/a:
[...] Do tego kazirodczy stosunek z kuzynką(nieletnią).
Kto kuzynki nie wyjebie, ten nie zazna szczęścia w niebie .
hitler dobry ziomek
Naczy co? Jakby Hitler był pedałem to by było niby spoko? Wątpię. Był też wegetarianinem, socjalistą, miłośnikiem zwierząt, antykatolikiem, lewakiem, artystą, humanistą i po części żydem. To że nie był sodomitom z lgbt, lub się z tym krył, to akurat jego zaleta, choć wtedy było to po prostu karane, gdyby żył dziś to by pewnie i pedałem.
...swoją drogą dziś, gdy nie ma już konserwatywnych żydów, to pewnie by mordował katolików, patriotów z landów ala Hiszpania czy Polska, no i innych konserwatystów, w imię "Ein unia, Ein unijny volk, Ein fuhrer.
...swoją drogą dziś, gdy nie ma już konserwatywnych żydów, to pewnie by mordował katolików, patriotów z landów ala Hiszpania czy Polska, no i innych konserwatystów, w imię "Ein unia, Ein unijny volk, Ein fuhrer.
janlew napisał/a:
Naczy co? Jakby Hitler był pedałem to by było niby spoko? Wątpię. Był też wegetarianinem, socjalistą, miłośnikiem zwierząt, antykatolikiem, lewakiem, artystą, humanistą i po części żydem.
Ja pierdole... Nadszedł ten moment, kiedy myślę, że to jest napisane dla żartu, ale okazuje się, że autorem jest janlew, przez co nie jestem do końca pewny
jebany pedał
przecież to nie jeden człowiek jest winny tego ludobujstwa i wojny tylko cala jebana nacja szafabow a on tylko podkręcił atmosferę
Staruszki Rydzykowi oddają całe emerytury. Oddałyby ciało, ale wstyd im się do tego przyznać samym przed sobą.
Jakie ładne te niemki.
Ten wąs niejedną piczą trząsł
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów