Jakby sie teraz urodził i był lewicowym działaczem, byłby wzorcem moralnym. Byle napierdalał na katoli.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Służby ujawniły dokumenty o seksualności Hitlera. Zaskakujące fakty
Adolf Hitler miał "skłonności homoseksualne" i przez kilka lat mieszkał w austriackim hostelu dla gejów - tak wynika z pchodzącego z czasów II wojny światowej raportu CIA na temat nazistowskiego przywódcy.Profil wodza powstał w 1943 roku na zlecenie Franklina D. Roosevelta. Jego autor, antropolog Henry Field, donosi, że Hitler był "zarówno homoseksualny, jak i heteroseksualny". W liczącym 70 stron raporcie można też wyczytać, że kanclerza pociągał jego zastępca Rudolf Heß. Ten z kolei miał być transwestytą.
W latach 1910-1913 Hitler żył w hostelu dla gejów w Wiedniu. Późniejszy wódz był wtedy bezrobotnym malarzem daremnie starającym się o wypromowanie swoich dzieł. Do Niemiec przeniósł się dopiero po odziedziczeniu spadku po ojcu. Według raportu hostel "był znany jako miejsce, w którym starsi mężczyźni odwiedzali młodych w poszukiwaniu seksualnych uciech".
Informacji udzielił agentowi Ernst Segwick Hanfstaegl. Bliski przyjaciel Hitlera wypadł z łask dopiero podczas II wojny światowej. Udało mu się uciec do Wielkiej Brytanii, gdzie zaczął pracować dla prezydenta Roosevelta - podaje "Daily Mail".
Zgodnie z raportem "słabość" Hitlera do Hessa mogła nie być platoniczna. W latach 20. mężczyźni dzielili celę więzienną, gdzie ich znajomość "z dużą dozą prawdopodobieństwa przerodziła się w relację seksualną". W dalszej części raportu autor opisuje też kanclerza jako "sadomasochistyczny typ mężczyzny ze skłonnościami homoseksualnymi".
Jego życie seksualne jest rozdwojone, podobnie jak jego poglądy polityczne. Chociaż nie możemy poddać Hitlera diagnozie, pewne fakty przemawiają za tym, że jego sytuacja seksualna jest niemożliwa do obrony, a nawet desperacka - pisze Field w podsumowaniu.
Rybka chwyciła spławikup. bierz, bierze, podobna choroba psychiczna, chęć pozbycia się części ludzi i zawładnięcia światem, czy jest "narkomanem" nie wiem, a i w kobietach nie gustuje więc tak w połowie na razie, mam nadzieję że tak samo skończą
Znaczy że Kaczor też spierdoli do Argentyny przy pomocy KK jak grunt pod nogami zacznie się palić, ciekawa teoria.
Kto by pomyślał.
edit: Materiał własny (zdjęcia rodzinne).
No tu mnie zaskoczyłeś..
To która to Twoja matka ?