Zostawiłem żyda na gazie.
Zostawiłem żyda na gazie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a czy ktoś z Was zna chociaż jednego Żyda? Jeśli tak to co Wam zrobił?
Pewnie Żydzi i inne narody tak samo naśmiewają się z polaków (tak kurwa celowo z małej litery), z naszej ciemnoty i zacofania
rzygam już tymi sucharami na temat Żydów
o ja pierdole hahaha jakie to było śmieszne hahahaah
Pewnie Żydzi i inne narody tak samo naśmiewają się z polaków (tak kurwa celowo z małej litery), z naszej ciemnoty i zacofania
Icek nie pierdol już, nie masz jakichś Palestyńczyków może do zabicia?
@genghiskha"n
(tak k***a celowo z małej litery)" dude ale wiesz że narodowości pisze się z małej ?
Chyba jude...
Edit: tak poza tym, to od kiedy narodowości pisze się z małej?
o ja pierdole hahaha jakie to było śmieszne hahahaah
Czyli nie wolno mi opowiadać kawałów również o kosmitach, pilotach, żołnierzach, policjantach, piekarzach, drwalach, kierowcach śmieciarek, operatorach dźwigów, Argentyńczykach, Pigmejach i przedstawicielach wielu innych profesji i nacji, których nie znam osobiście i którzy niczego złego mi nie wyrządzili.
Kuzwa znalem, nazwisko jego brzmiało Moric, i uwierz gorszego klamcy i cwaniaka nie widziałem.Nie twierdze , że wszyscy sa be czyt. żydzia czy ktoś z Was zna chociaż jednego Żyda? Jeśli tak to co Wam zrobił?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów