- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
"Ale jak, 0 piw i główna? Żal...", "administrator sprzedał się", "ale gówno, co to robi na głównej", "to nie ten sadol co kiedyś"
No... wyręczyłem was i już nie musicie nic pisać
bede trollem dam piwo
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
@up
Jak ktoś daje za to gówno piwo, to nie trollowanie, a zwykłe kurestwo...
Jak ktoś daje za to gówno piwo, to nie trollowanie, a zwykłe kurestwo...
pierdole takie cuś , kasuje windowsa winycj mnie nie zobaczyta na tym portalu
zwdzawada napisał/a:
jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..
Takie kurewstwo od razu na gównej, gdy dobre tematy są usuwane/przenoszone do zjebanych zbiorczych. Brawo wy
Ej, to sam ten portal matura to bzdura to gówno wrzuca na główną :/
Wrzucone 2016-03-09, 18:14 i do teraz ma 7 piw. OSTRO KURWA!!
Ja bym się wstydził to gówno tutaj promować skoro ludzie nie chcą tego oglądać. I mówię tutaj o twórcach tego kanału, a nie o administracji Sadola, bo ci drudzy mają z tego jakąś kasę, więc spoko. Ale ci pierwsi płacą tę kasę za wrzucanie ich chujowych filmików, których nikt nie chce oglądać. Ja bym się wstydził. No ale ja to ja. Ja mam jakieś zasady moralne, poczucie własnej wartości itp.
Ja bym się wstydził to gówno tutaj promować skoro ludzie nie chcą tego oglądać. I mówię tutaj o twórcach tego kanału, a nie o administracji Sadola, bo ci drudzy mają z tego jakąś kasę, więc spoko. Ale ci pierwsi płacą tę kasę za wrzucanie ich chujowych filmików, których nikt nie chce oglądać. Ja bym się wstydził. No ale ja to ja. Ja mam jakieś zasady moralne, poczucie własnej wartości itp.
Hehehe, najwięcej buntują się Ci, co sami byliby hitem odcinka
Mhmmm to jest jak karaluch... Już któryś raz wciskam ignoruj i co jakiś czas wraca
Ale bym rypał tą pulchniutką w czarnym z 1:30...
...jakby ktoś coś miał na nią namiar...
...jakby ktoś coś miał na nią namiar...
Niemożliwe, żeby tak tępi ludzie naprawdę istni...a co ja się będę oszukiwać, pewnie co drugi użytkownik sadisticka pierdoliłby jeszcze większe bzdury (np. o płaskiej Ziemi).
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów