📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ogólnie wszystko to jest jakieś pojebane, ale czy ktoś jest w stanie wyjaśnić na co ten scyzoryk temu kurczakowi? Co on kurwa nożownika hoduje?
czyli jednak... nie jajko ani nie kura A Chinczyk jak zwykle był Tym pierwszym.
Scyzoryk kobiety z przezroczystymi brzuchami by byly smiesznie fajne.
A już myślałem, że znowu "chujokulus", co taki popularny kiedyś był.
Jak przeczytałem co wstrzykuję w 5:05 to się prawie oplułem hahaha
Może ten kurczak, to przyszły mieszkaniec Krakowa.
Kurde, nie wiedziałem że tyle roboty żeby kurczaka wykluć. Tym bardziej szacun dla kur że im się chce tak z tymi strzykawkami bawić.
Jak już jakiś żółtek edytował geny dzieciakom, to kurczak to nie wyczyn
ostra_szpara16 napisał/a:
jebane hinole.... ale poszedł. dała bym sie wyruchać całej drużynie piłkarskiej za te specyfiki ze strzykawek
odstrzel się kurwo-po prostu się odstrzel.
Zajebiste Chce takiego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów