Przez pontonowego naukowca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Przez pontonowego naukowca
Niestety to jest rozwiązanie chwilowe, spiszą brudasa i zaraz wypuszczą. 9mm byłoby gwarancją że już więcej tego nie zrobi.
Jak europa mogła dać sobie wprowadzić to co się teraz dzieje? Opcje według mnie są dwie: albo mają zaniżać poziom IQ w społeczeństwie, mnożyć się z białymi i generować kolejne pokolenie niedojebanych, bo głupimi się łatwiej steruje, albo to wstęp do tego żeby nam to zbrzydło, rozpoczną się zamieszki, poczekać na zapalnik, wywołując wojnę totalną, rasową, etniczną + religijną, i po tym wprowadzić nowy porządek.
kapelan_szturmowy napisał/a:
nie niedojebanych, bo głupimi się łatw
na zachodzie mają wyprane mózgi i nawet dzisiaj uważają Polske za bandytów bo nie chcieliśmy brudasów przyjmować
Ale to kwestia czasu, w Warszawie 90% popiera Trzaskowskiego
Już mu bije dzwon
Technologia w służbie człowieka
Kiedyś małpiszony chwytali w siatkę, dziś jest paralizator.
Kiedyś małpiszony chwytali w siatkę, dziś jest paralizator.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów