Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Był taki przypadek u mnie w robocie. Znam z opowiadań więc powiem tyle co mi powiedzieli. Gość w wózku widłowym zaczął się dziwnie zachowywać. Tracił kontakt z rzeczywistością, machał bezwładnie rękami itd. Każdy myślał, że się najebał lub naćpał więc go wyciągnęli z tego wózka i gość po paru minutach zmarł. Okazało się, że miał zawał serca i głąby niepotrzebnie go wyciągali. Tylko przyśpieszyli jego zgon.
a gdyby go nie wyciągnęli to by przeżył? co wy za kocopoły pierdolicie?
[ Dodano: 2024-10-09, 18:54 ]
Znam dwa podobne przypadki: jeden miał udar, a drugi był cukrzykiem i spadł mu poziom cukru we krwi. Efekt jakby był najebany.
spadek poziomu cukru nie wygląda jakby ktoś był najebany, taki osobnik jest mocno osłabiony i w skrajnym przypadku zapada w śpiączkę, ale na pewno nie zachowuje się jakby był najebany
Masz jakiś problem z tym że się najebańców traktuje jak śmieci? Czy o co ci chodzi?
Ja mam problem z tym, że nie każdy, kto wygląda na najebanego jest naprawdę najebany. Mój ojciec tak wyglądał jak mu cukier skoczył, a ty byś mu pewnie najebał bo masz alkomat w oczach i najebanego rozpoznajesz z kilometra?
[ Dodano: 2024-10-09, 23:41 ]
spadek poziomu cukru nie wygląda jakby ktoś był najebany, taki osobnik jest mocno osłabiony i w skrajnym przypadku zapada w śpiączkę, ale na pewno nie zachowuje się jakby był najebany
Nie wiem jak spadek, ale mój stary wyglądał na najebanego jak mu cukier skakał na ponad 400 jednostek. Jakby flaszkę sam z gwinta ojebał i zaraz miał zapaść w sen pijacki.
Ja mam problem z tym, że nie każdy, kto wygląda na najebanego jest naprawdę najebany. Mój ojciec tak wyglądał jak mu cukier skoczył, a ty byś mu pewnie najebał bo masz alkomat w oczach i najebanego rozpoznajesz z kilometra?
Nie wiem jak spadek, ale mój stary wyglądał na najebanego jak mu cukier skakał na ponad 400 jednostek. Jakby flaszkę sam z gwinta ojebał i zaraz miał zapaść w sen pijacki.
to, że ojciec był seny to normalne przy tak wysokim cukrze, w drugą stronę to działa dokładnie tak samo, ale jest o wiele bardziej niebezpieczne dla życia, do tego dochodzi skrajne osłabienie i jeszcze kilka innych rzeczy, ale z najebanym bym cukrzyka w życiu nie pomylił
do tego dochodzi charakterystyczny zapaszek towarzyszący ochlańcowi.
Już chciałem napisac pod filmem że ja pewnie bym sie wkurwił na miejscu i ttpa bym wytargał za fraki z tego fotela żeby czasem nie próbowal dalej jechać bo napierdolony jest, no ale dałeś do myślenia tym komentarzem. Po drugie to Holandia, to niewiadomo jak tam wygląda podejscie do najebańców i jak prawo dziala, ale w Polsce jak bym widzial najebanego skurwiela za kierownica to bym chuja na ziemi kolanem trzymał aż do przyjazdu policji. Biorę taka kurwę jako potencjalnego morderce moich bliskich.
A później walisz konia w polu
I spuszczam sie na brzydki ryj twojej starej
Chyba na ryj swojego starego co obnaża sie pod domem dziecka. XD
Był taki przypadek u mnie w robocie. Znam z opowiadań więc powiem tyle co mi powiedzieli. Gość w wózku widłowym zaczął się dziwnie zachowywać. Tracił kontakt z rzeczywistością, machał bezwładnie rękami itd. Każdy myślał, że się najebał lub naćpał więc go wyciągnęli z tego wózka i gość po paru minutach zmarł. Okazało się, że miał zawał serca i głąby niepotrzebnie go wyciągali. Tylko przyśpieszyli jego zgon.
O…. Odezwał się ktoś z rodziny tego najebanego śmiecia.
Już chciałem napisac pod filmem że ja pewnie bym sie wkurwił na miejscu i ttpa bym wytargał za fraki z tego fotela żeby czasem nie próbowal dalej jechać bo napierdolony jest, no ale dałeś do myślenia tym komentarzem. Po drugie to Holandia, to niewiadomo jak tam wygląda podejscie do najebańców i jak prawo dziala, ale w Polsce jak bym widzial najebanego skurwiela za kierownica to bym chuja na ziemi kolanem trzymał aż do przyjazdu policji. Biorę taka kurwę jako potencjalnego morderce moich bliskich.
Ta a potem przyjedzie policja pogotowie koleś zdechnie i się okaże że miał zapaść cukrzycową a ty idziesz do pierdla siedzieć na 25 lat, weź wyjdź się przewietrz bo chuja zrobisz
Ta a potem przyjedzie policja pogotowie koleś zdechnie i się okaże że miał zapaść cukrzycową a ty idziesz do pierdla siedzieć na 25 lat, weź wyjdź się przewietrz bo chuja zrobisz
Nie wiem jak ty ale ja rozpoznaje zapach alkoholu.
O…. Odezwał się ktoś z rodziny tego najebanego śmiecia.
Mówisz o swoim starym?
[ Dodano: 2024-10-13, 01:22 ]
A nie lepiej kluczyki wyrwać ze stacyjki???
Najebany, to ściany się trzyma, co w tym dziwnego?
A nie lepiej kluczyki wyrwać ze stacyjki???
W nowszych samochodach są systemy bezkluczykowe, klucz masz w kieszeni. Powodzenia w szukanie stacyjki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów