Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Misiek_KRK 2024-10-09, 14:54 8
bez polskiego "ja pierdole" w 0:24 by się nie obyło .
Holandia więc naćpany.
Zgłoś
BlackSadolRazor 2024-10-09, 14:55 18
Był taki przypadek u mnie w robocie. Znam z opowiadań więc powiem tyle co mi powiedzieli. Gość w wózku widłowym zaczął się dziwnie zachowywać. Tracił kontakt z rzeczywistością, machał bezwładnie rękami itd. Każdy myślał, że się najebał lub naćpał więc go wyciągnęli z tego wózka i gość po paru minutach zmarł. Okazało się, że miał zawał serca i głąby niepotrzebnie go wyciągali. Tylko przyśpieszyli jego zgon.
Zgłoś
CriSStopher 2024-10-09, 14:55 2
Oj tam, tylko jedno piwo pewnie było grane
Zgłoś
WKND 2024-10-09, 15:04 1
To chyba centrum Hagi, niedaleko Kapitolu i hotelu Babylon?
Zgłoś
CzerstWybut 2024-10-09, 15:14 13
BlackSadolRazor napisał/a:

Był taki przypadek u mnie w robocie. Znam z opowiadań więc powiem tyle co mi powiedzieli. Gość w wózku widłowym zaczął się dziwnie zachowywać. Tracił kontakt z rzeczywistością, machał bezwładnie rękami itd. Każdy myślał, że się najebał lub naćpał więc go wyciągnęli z tego wózka i gość po paru minutach zmarł. Okazało się, że miał zawał serca i głąby niepotrzebnie go wyciągali. Tylko przyśpieszyli jego zgon.

Już chciałem napisac pod filmem że ja pewnie bym sie wkurwił na miejscu i ttpa bym wytargał za fraki z tego fotela żeby czasem nie próbowal dalej jechać bo napierdolony jest, no ale dałeś do myślenia tym komentarzem. Po drugie to Holandia, to niewiadomo jak tam wygląda podejscie do najebańców i jak prawo dziala, ale w Polsce jak bym widzial najebanego skurwiela za kierownica to bym chuja na ziemi kolanem trzymał aż do przyjazdu policji. Biorę taka kurwę jako potencjalnego morderce moich bliskich.
Zgłoś
SprytnySkurwiel 2024-10-09, 15:35 1
Gdy towar wejdzie za mocno

Zgłoś
Prosty 2024-10-09, 15:52 1
Chopie , pa na to , co on robi, zaraz bedzie chopie , najebany kurwa chopie , dobra stój chopie. Pojeby pojebami a kierowcę mercedesa do piachu chuj z nim.

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
PryszczatyJeż 2024-10-09, 16:48 5
CzerstWybut napisał/a:

Już chciałem napisac pod filmem że ja pewnie bym sie wkurwił na miejscu i ttpa bym wytargał za fraki z tego fotela żeby czasem nie próbowal dalej jechać bo napierdolony jest, no ale dałeś do myślenia tym komentarzem. Po drugie to Holandia, to niewiadomo jak tam wygląda podejscie do najebańców i jak prawo dziala, ale w Polsce jak bym widzial najebanego skurwiela za kierownica to bym chuja na ziemi kolanem trzymał aż do przyjazdu policji. Biorę taka kurwę jako potencjalnego morderce moich bliskich.

Ale jak trzeźwy zabije ci bliskiego to mu wybaczysz?
Zgłoś
witos90 2024-10-09, 16:49 5
BlackSadolRazor napisał/a:

Znam dwa podobne przypadki: jeden miał udar, a drugi był cukrzykiem i spadł mu poziom cukru we krwi. Efekt jakby był najebany.
Zgłoś
RobDeMay 2024-10-09, 16:50 3
Podróżnik w czasie przesuwa krzesło:
Trzeźwi Polacy zatrzymują na autostradzie pijanego holendra xD
Zgłoś
CzerstWybut 2024-10-09, 16:55 13
PryszczatyJeż napisał/a:

Ale jak trzeźwy zabije ci bliskiego to mu wybaczysz?

Masz jakiś problem z tym że się najebańców traktuje jak śmieci? Czy o co ci chodzi?
Zgłoś
WieszCo 2024-10-09, 17:34
Grunt, że się zatrzymali i wezwali służby
Zgłoś
P4GER 2024-10-09, 17:44 2
Przecież ten chłop jest grubo porobiony.
Zgłoś
Kidl3r 2024-10-09, 18:35
A Ci zamiast trąbić to " ale Zara narobi"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem