Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A tu zatrzymanie kobiety z dzieckiem, za noszenie żółtej kamizelki.
Nie dziwota, że tworzyli jednostki Waffen SS...
A tu zatrzymanie kobiety z dzieckiem, za noszenie żółtej kamizelki.
Nie dziwota, że tworzyli jednostki Waffen SS...
Kolejny, który łyka wszystko co zobaczy w internetach. Kobieta została zatrzymana z uwagi na to, że nie chciała okazać dokumentu tożsamości, nie dlatego, że miała żółtą kamizelkę. W wózku nie było dziecka, nawet słychać jak mówi to na filmie. Powielasz fejki jak typowy leming.
Kolejny, który łyka wszystko co zobaczy w internetach. Kobieta została zatrzymana z uwagi na to, że nie chciała okazać dokumentu tożsamości, nie dlatego, że miała żółtą kamizelkę. W wózku nie było dziecka, nawet słychać jak mówi to na filmie. Powielasz fejki jak typowy leming.
Jebac ciebie kurwiszonie i te policyjne psy
trudno mówić o brutalności policji skoro nie ma kontekstu , tylko jakiś wycinek z zajścia. Tak samo było z białą Amerykanką , która rzekomo chciała przejechać czarną , Kiedy wideo za całego zajścia wyciekło , okazało się, że czarna matka z córką eskalowały konflikt , dążąc do konfrontacji.
No....zajebanie pala po plecach nie oznacza brutalnosci. W ogole, nic a nic!
Kontekst ma to zmienic? Jezeli okaze sie, ze zasluzyla to jebniecie pala nalezy uwazac za niewinna perswazje i glaskanie ?
Jebac ciebie kurwiszonie i te policyjne psy
Typowa patologia z Ciebie, pewnie wyznajesz JP na 99%, bo się trochę cykasz
Kontekst ma to zmienic? Jezeli okaze sie, ze zasluzyla to jebniecie pala nalezy uwazac za niewinna perswazje i glaskanie ?
Oczywiście, jak się nie stosują do poleceń to jest jedyne wyjście. Jak murzyn się nie stosuje to powinni robić tak samo
Czego oczekujesz od kogoś karmionego łopatą przez rodziców.
W Holandi nie ma maseczek .Jest zachowanie dystansu .
Holenderska policja to rasiści . Chuj im w dupe. Skurwysyny jak zobaczą Polską rejestracje zatrzymują Polaków i traktują jak ściecia, wiem po sobie. Tfuu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów