📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nie kupię bo zawsze w kolejnej części muszą coś spierdolić. W pierwszej to chociaż piece były a tu co? Mają się tak długo na karuzeli kręcić aż im się loki na pejsach naprostują czy co?
1 była zdecydowanie najlepsza bez dwóch zdań
"Gazu Abraham idziemy na tamtą!"
Widać, że ktoś się w paincie napracował. Profesjonalnie zachowane proporcje między pierwszym a ostatnim wagonem (chyba, że ten ostatni jest większy). Piątka płaskich żydów też robi wrażenie.
Nie liczy się wygląd pudełka, tylko ta zajebista miodność gameplay'u.
Z całym szacunkiem polecam małym sadystom, i tym dużym też
Z całym szacunkiem polecam małym sadystom, i tym dużym też
Gonzo18 napisał/a:
Są już podane wymagania sprzętowe?
Jeszcze nie ale już wiadomo że do gry online trzeba mieś własne stałe łącze gazowe z Izraelem. Liczbę graczy ogranicza tylko grubość rury.
Spieszcie się sadyści bo premiera blisko.
Jak by coś to pare rurek mi zostało
Coś my chyba nie "pykło".
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Talk Shit Get Hit
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów