18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
chrucik 2014-11-13, 22:35 9
Kiedyś tu był filmik z kategorii "sadistic uczy i bawi" o wymiarach, więc 7D to brzmi raczej jak rozmiar stanika.
Po drugie nie jest ropa jest zabawa skończy się pierdolenie jak zabranie surowca - drugie miasteczko pokopalniane na Alasce.
Po 3 wciąż wygląda to wszystko jakby działo się "za szybą" lub "na ekranie". Widziałem fajniejsze koncepty np te z parą wodną.
Zgłoś
cys23 2014-11-13, 22:57 103
@chrucik

Wyobraź sobie gimbusie, że 20 lat temu na rynku były pierwsze konsole typu nintendo czy pegazus. A teraz siedzisz w mieście na środku pustyni a tu ci smoki koło głowy napierdalają. A to i tak jest w sumie początek zabawy z hologramami. Jakoś trzeba zacząć. Przyjebałeś się dosłownie do wszystkiego. Musiałeś mieć strasznie chujowy dzień...
Zgłoś
FryzjerZG 2014-11-13, 22:57 19
kurwa mać 7D... co za tani chwyt dla plebsu...

ble ble
Zgłoś
M................s 2014-11-13, 23:01
kiedyś w przyszłości zamiast telewizorów będą tylko takie hologramy
Zgłoś
J................c 2014-11-13, 23:28 8
7D? Czyżbym przegapił 4.5 i 6?
Zgłoś
r................u 2014-11-13, 23:39 6
@cys23, no ale się dałes nabrać chłopcze. Zobacz na reakcje dziecka - nic nie widać. To kurwa cieciu jeden widać na ekranie na którym możesz zobaczyć siebie i wyrenderowane gówno. Tego typu zabawa jest dostępna w domu za pomocą xbox (starego typu 360 czy coś tam) + kinect.
Zgłoś
~Velture 2014-11-14, 7:32 3
Macie uroczy ból dupy. Czy jak was ojcowie w dupe zapinali pod prysznicem to też tak spinaliście poślady aby było ciaśniej?

Prawda jest taka ,że po filmiku ciężko ocenić jak to wyglądało na żywo. Być może było chujowe jak penisy waszych ojców w waszych mordach a być może było fajne jak ruchanie was przez waszych ojców.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Quaswerty 2014-11-14, 8:52 16
@up
Widzę, że ktoś tutaj ma traumę z dzieciństwa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
GreXiu 2014-11-14, 9:50 1
słodkie komentarze chłopaki
Zgłoś
grauper 2014-11-14, 10:23 1
@chrucik - Wszystko wygląda jak na szybie bo oglądasz to na płaskim ekranie.....
Inaczej zupełnie to wszystko odbierasz jak siedzisz na takiej sali.
Zgłoś
mrVADER666 2014-11-14, 11:41 1
Kurwa oglądnął bym sobie w tej technice Dragon Ball'a. Zajebiście by Shen Long wyglądał
Zgłoś
EmbargoZXS 2014-11-14, 12:11
Pie***licie! Wszystko zaczęło się w Polsce - w Toruniu. Planetarium pierwsza klasa. To są technologie, a nie jakieś dubajskie 7D.
Zgłoś
chrucik 2014-11-14, 12:20 2
@cys23 sam jesteś gimbus i goń się. Jeśli da Ciebie wyświetlanie na zakrzywionym ekranie jest hologramem to gratuluje poziomu umysłowego. BTW co ma do tego coś co było 20 lat temu. Świat idzie naprzód, intel JUŻ produkuje procki w procesie 14nm (wiesz jaka to wielkość ?). Konkurencja "produkuje" prawdziwe hologramy oparte na parze wodnej i to nawet w Polsce; ale nie, zachwycajmy się arabskim gównem bo jest napisane 7D i kot skacze po ekranie wielkości ~kilka pięter. No kurwa WOW pieseł !!

@~grauper zdaję sobie sprawę, ale to wciąż powiększony imax. IMHO hologram to coś trójwymiarowego co można obejść dookoła zmierzyć wys/szer/grub i zobaczyć zadek tego kota kiedy ma się ochotę.
Zgłoś
OgarStaryx2 2014-11-14, 12:39
7D? Czy ja o czymś nie wiem?!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów