Geniusze z Hondurasu postanowili holować auto...bez kierowcy w holowanym aucie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tam sieć energetyczna u nich to wygląda jak jakieś zbrojenie na marnej budowie, wystarczy że za wysoko podskoczysz i jest pieczyste
Az mi się przypomniał występ Łukasza Lotka - "Holowanie" - polecam
Przecież ktoś tam był. Po potrąceniu auto skręciło w lewą stronę żeby wyrównać a potem się zatrzymało. Widać nawet na końcu jak się światła stopu zapalają.
Nawet widać na samym początku jak typ macha łapami w środku.
Nawet widać na samym początku jak typ macha łapami w środku.
Jest kierowcą widać go w oknie, nie dał rady skręcić ani zahamować, bez wspomagania
Holowany zapakowany pod korek chyba jakimiś worami. Widać poruszające się lewe ramię kierowcy. Chyba zapomniał, że ma jeszcze hamulce (nożny, ręczny), a może nie były sprawne. Sprawne oba hamulce są wskazane szczególnie przy giętkim holu.
A myślałem, że takie rzeczy tylko w kawałach o blondynkach.
był na autopilocie , poza tym wyrazili zaufanie maryjne no i ... się nie udało
Jest tam kierowca, skręcanie i hamowanie bez wspomagania i duże spadki na drodze dają taki efekt.
mesjans napisał/a:
Jest tam kierowca, skręcanie i hamowanie bez wspomagania i duże spadki na drodze dają taki efekt.
Dobrze, że kluczyki w stacyjce miał bo i blokadę kierownicy by w bonusie zaliczył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów