18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
p................y 2013-05-01, 10:27
Nwctrinity w wogu i jestem królę .
Zgłoś
kwasix 2013-05-01, 10:33 4
Az się łezka w oku zakręciła wróciły stare wspomnienia ile nocy przez ta grę nie przespałem.
Zgłoś
kizug666 2013-05-01, 10:58 19
Maderfakermen napisał/a:

"Kto grał, na pewno doceni."

ty jesteś jakiś jebnięty.

Maderfakermen napisał/a:

@up przynajmniej nie jestem ograniczonym internetowym napinaczem parówo.

Pierwszy koment i od razu ciśniesz po kimś bo nie zrozumiałeś o co mu chodzi, a zaraz potem piszesz, że nie jesteś napinaczem

I tak muzyka w miastach była w 2 lepsza niż w 3.
Zgłoś
DanJ93 2013-05-01, 11:02
Zajebiście zadystyczne, nie ma co
Zgłoś
t................x 2013-05-01, 11:04 37
DanJ93 napisał/a:

Zajebiście zadystyczne, nie ma co

Wiesz ilu ludzi przy tej grze umarło z głodu?
Zgłoś
rysiek0 2013-05-01, 11:06 11
Maderfakermen

Zgłoś
wozny180 2013-05-01, 11:07 13
Maderfakermen na huj się spinasz? Żeby pokazać jakiś gówniany sprzęt z h**owymi głośnikami do odsłuchu i się pochwalić jaki to ty nie jesteś zajebisty? Też gram na instrumencie ale jak widzę filmik z gitarą to nie spinam dupy żeby zwrócić na siebie uwagę "patrzcie na mnie ja też gram na instrumencie i jestem najlepszy a wy nie". H*j ci w dupę nie nawidzę takich ludzi...
Zgłoś
Tassadar 2013-05-01, 11:09 6
Ilu ludzi umarło z głodu ilu umiera do dziś... Na sam dźwięk zamkowych melodii już myślę że moja tura.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
mikel1994 2013-05-01, 11:19 19
Oj no dajcie chłopakowi spokój. Pewnie nikt nie lajkuje na facebooku jego fotek z klawiszami, to liczy, że tutaj go ktoś doceni.

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
Zgłoś
Zeece 2013-05-01, 11:28 3
Dzięki Kurwa, Teraz szukam torrentu z Heroes III :x
Zgłoś
s................f 2013-05-01, 11:33
na gog.com niedawno można było kupić w fajnych pieniądzach
Zgłoś
Grafi_ 2013-05-01, 11:36 1
Cholera ! właśnie sobie uświadomiłem że z pośród wszystkich melodii świata to właśnie te najdłużej towarzyszyły mi w mym życiu ;D
Zgłoś
erniii 2013-05-01, 11:37 1
Klasyka, kurwa. Klasyka.
Zgłoś
wisniowylk 2013-05-01, 11:38 1
tihomax napisał/a:

Wiesz ilu ludzi przy tej grze umarło z głodu?

To jest gra turowa, wiesz? wiesz na czym to polega? w każdej chwili możesz stanąć ! idiota
Zgłoś
lwRazor 2013-05-01, 11:42 15
@wisniowylk jak stanąć? Co ty pierdolisz? Raz zaczęto kampanie trzeba skończyć na jednym posiedzeniu

Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów