📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nwctrinity w wogu i jestem królę .
Az się łezka w oku zakręciła wróciły stare wspomnienia ile nocy przez ta grę nie przespałem.
Maderfakermen napisał/a:
"Kto grał, na pewno doceni."
ty jesteś jakiś jebnięty.
Maderfakermen napisał/a:
@up przynajmniej nie jestem ograniczonym internetowym napinaczem parówo.
Pierwszy koment i od razu ciśniesz po kimś bo nie zrozumiałeś o co mu chodzi, a zaraz potem piszesz, że nie jesteś napinaczem
I tak muzyka w miastach była w 2 lepsza niż w 3.
DanJ93 napisał/a:
Zajebiście zadystyczne, nie ma co
Wiesz ilu ludzi przy tej grze umarło z głodu?
Maderfakermen na huj się spinasz? Żeby pokazać jakiś gówniany sprzęt z h**owymi głośnikami do odsłuchu i się pochwalić jaki to ty nie jesteś zajebisty? Też gram na instrumencie ale jak widzę filmik z gitarą to nie spinam dupy żeby zwrócić na siebie uwagę "patrzcie na mnie ja też gram na instrumencie i jestem najlepszy a wy nie". H*j ci w dupę nie nawidzę takich ludzi...
Ilu ludzi umarło z głodu ilu umiera do dziś... Na sam dźwięk zamkowych melodii już myślę że moja tura.
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
na gog.com niedawno można było kupić w fajnych pieniądzach
Cholera ! właśnie sobie uświadomiłem że z pośród wszystkich melodii świata to właśnie te najdłużej towarzyszyły mi w mym życiu ;D
tihomax napisał/a:
To jest gra turowa, wiesz? wiesz na czym to polega? w każdej chwili możesz stanąć ! idiota
Wiesz ilu ludzi przy tej grze umarło z głodu?
@wisniowylk jak stanąć? Co ty pierdolisz? Raz zaczęto kampanie trzeba skończyć na jednym posiedzeniu
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Postskriptum v l g Сталь
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów