📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
kermit o co tu chodzi?
Nadal nie rozumiem, bo wersja zagrana przez tą Panią, mi się bardzo podoba. Skoro przez to uważasz mnie za jebniętego, to czekam z niecierpliwością na Twoją.
to się nie doczekasz.
myśl, kurwa myśl. to może coś wymyślisz.
Czy tylko ja wytrzymałem 1 minutę w oglądaniu tej CHUJOWIZNY ??? Ja pierdolę, co kieruje ludźmi w dodawaniu tu takich chujowych filmików >??? Zaśmiecacie tylko serwer koleżanki i koledzy !!!
@up
Tak, tylko ty. Dobranoc.
btw
Maderfakermen chyba nie zrozumiał kontekstu zdania "Kto grał, na pewno doceni."... Chodzi o granie w grę idioto, a nie kto jest muzykiem i gra na klawiszowych.
Tak, tylko ty. Dobranoc.
btw
Maderfakermen chyba nie zrozumiał kontekstu zdania "Kto grał, na pewno doceni."... Chodzi o granie w grę idioto, a nie kto jest muzykiem i gra na klawiszowych.
@up przynajmniej nie jestem ograniczonym internetowym napinaczem parówo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów