18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Złobrody 2013-05-01, 11:42 1
Ehh ten klimacik.
Zgłoś
Massdeath 2013-05-01, 11:49 5
wozny180 napisał/a:

Maderfakermen na huj się spinasz? Żeby pokazać jakiś gówniany sprzęt z h**owymi głośnikami do odsłuchu i się pochwalić jaki to ty nie jesteś zajebisty? Też gram na instrumencie ale jak widzę filmik z gitarą to nie spinam dupy żeby zwrócić na siebie uwagę "patrzcie na mnie ja też gram na instrumencie i jestem najlepszy a wy nie". H*j ci w dupę nie nawidzę takich ludzi...

I coś kurwa zrobił ? Teraz się chłopaczyna zamknie w sobie i będzie (o zgrozo) myślał (może pierwszy raz w życiu) nad tym czy kupno tego całego szmelcu mu w czymś pomoże jak nawet nie mógł zaimponować fotką na sadolu

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
LukChopie 2013-05-01, 11:59 7
ehh te czasy kiedy grało się z kumplami na jednym kompie...i ten okrzyk radości "kurwa mam już capitol"
Zgłoś
K................n 2013-05-01, 12:10
a gra oczywiście azjata
Zgłoś
t................x 2013-05-01, 12:16
K-Paxian napisał/a:

oczywiście

oczyskośnie
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-01, 12:55 4
Maderfakermen napisał/a:

bo wiem co mówię

Obrazek

Klawiatury sterujące i sample z kompa czy syntezatory nie maja nic wspólnego z fortepianem czy pianinem więc nie wiem na chuj wklejasz te trupy tutaj. Na tym cyfrowym badziewiu nigdy tak nie zagrasz jak ten kitajec na filmiku na prawdziwym instrumencie.

I nie napinaj się tak bo się kilka dni nie wypróżnisz

Piwko za filmik, zajebiście zagrane :]
Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2013-05-01, 13:13 1
A ja chciałem ostatnio wrzucić filmik jak kompozytor gra na pianinie sporo utworów z Heroesów. Niestety filmik godzinę trwa a ja jestem za mało komputerowy, żeby sobie z tym poradzić.
Zgłoś
kalosz90 2013-05-01, 14:51 5
Heroes III, to jest świetna gra. Zrobiona w czasach, kiedy przy teksturkach 2d musiał siedzieć artysta, żeby stworzyć coś wyglądającego realistycznie. Tak samo podkład muzyczny jak słychać był wręcz poruszający (a może to nostalgia? ;>). TE gry już nie wrócą, na szczęście cały czas istnieją. Moja osobista myśl to "Dla mnie każdy nowy system Microsoftu będzie dobry, póki będą na nim chodzić Herosy"
Zgłoś
bubel75 2013-05-01, 14:51 10
@Maderfakermen:
Specjalnie dla Ciebie zrobiłem to zdjęcie bo nie lubię takich cwaniaków którzy uważają że jeśli coś ich łączy z daną dziedziną (w Twoim przypadku te śmieszne klawisze z muzyką) to mają pełne prawo gnębić innych w internecie i wywyższać się nad nimi.

Otóż ja uważam że ta pani gra bardzo dobrze, w dodatku ten film nie jest wstawiony tutaj po to by pokazać Azjatkę grającą jakiś tam utwór, tylko ścieżkę dźwiękową gry przy której większość z nas zarwała swoje pierwsze nocki. A jeśli już tak bardzo uważasz że te Twoje "instrumenty" pozwalają Ci być alfą i omegą to łap (wszystko z własnej kieszeni)"

Zgłoś
Miranda 2013-05-01, 14:56 8
Piwo leci, mimo że ta gra doprowadzała mnie do szewskiej pasji czasami. Mój ulubiony motyw muzyczny

And remember, respect is everything!
Zgłoś
Gumio 2013-05-01, 15:09 1
Za Fragment od 4:45 piwko !

See you on the other side when I close my eyes and I reach the light

"Kto ma racje dzień wcześniej od innych ten przez dobę uchodzi za idiotę"

fast food is like prostitute, its? good but doesnt care about your healt or feelings
Zgłoś
kupaDelfina 2013-05-01, 15:12 1
za Heroes III browar bo reszta częsci mnie wali, Bądź błogosławiony

Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2013-05-01, 15:16 2
Maderfakermen napisał/a:

@up przynajmniej nie jestem ograniczonym internetowym napinaczem parówo.

jestes.
Zgłoś
zuzka666 2013-05-01, 17:15 2
jak dobrze że teraz długi weekend. Będzie czas grać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów