18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Witam szanowne grono sadoli!
Chciałbym Wam opowiedzieć krótką i zabawną sytuację która mi się dziś przytrafiła. Rzecz dzieję się w mojej pracy, godz. 10 i czas na pierwszą (z trzech) przerwę - do rzeczy; rozsiadamy się w kantynie, gazetka w stylu Metro przed każdym już leży gotowa, zasługa naszej wspaniałej sprzątaczki, i zaczynamy rytualne jedzenie z prasówką - pierwszy nius i zaraz burza mózgów - przewoźnik Corendon oferuje 50% zniżkę na przelot na igrzyska w Soczi dla pedałów lub osób będących tam, na miejscu wspierać pro - pedalskie manifestacje. Smiechy chichy i puenta z ust kolegi; wiecie czemu za pół ceny? przecież oni stamtąd nie wrócą żywi
mnie osobiście tym uwalił, rzecz się działa w holandii, linka niestety jeszcze nie mogę, zdolny dojdzie by the google!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
joeek 2014-01-29, 21:54 5
3 Przerwy?
Zgłoś
lois_hartos 2014-01-29, 21:57
yop, i to w ciągu 8 godz pracy, całość 8 - 17
Zgłoś
MAHORA 2014-01-29, 22:13 2
Co do przerwy:
" Przerwa w pracy to nieprzerwany czas odpoczynku trwający, co najmniej 15 minut. Przerwa przysługuje pracownikowi, jeśli czas jego pracy wynosi więcej niż 5,5 godziny. Należy ją wykorzystać pomiędzy drugą godziną od rozpoczęcia pracy, a na dwie godziny przed jej zakończeniem. Przerwa może być podzielona na części, jednak nie krótsze niż 15 minut. Kwestia, czy czas przerwy jest wliczany do czasu opłacanego przez pracodawcę jest sprawą, którą należy uregulować indywidualnie z pracodawcą."

Co do komenta qmpla – dobry, sam sobie pomyślałem podobnie – Zapierdolą ich a zwłoki do dużego rowu z wapnem.
Zgłoś
zyzio966 2014-01-29, 22:25 4
"qmpla"? Poważnie kurwa?
Zgłoś
Sayagin666 2014-01-29, 23:12
ee tam ja mam 3 przerwy i czas pracy od 8-16 i jest ok
Zgłoś
kornel123 2014-01-29, 23:18 4
To weź to podaj na jakieś pedalskie forum tylko bez komentarza kolegi. Więcej klientów, więcej później filmików.
Zgłoś
contowsky 2014-01-30, 1:34
obnosić się z pedalstwem w Rosji, to tak jak za wyrażeniem zgody wejść na krzesło elektryczne.
Zgłoś
Wilk0r 2014-01-30, 9:39
up@ Biedronia z Grodzkim im wyślijmy na pewno się ucieszą że uwolnili świat od takiego ścierwa
Zgłoś
karson 2014-01-30, 9:56
A niech jadą Ruskie z nimi sobie poradzą. A jak się wszyscy już tak chwalą to ja mam 15 minut przerwy na każde 45 minut pracy Kto da więcej?
Zgłoś
Novac 2014-01-30, 9:57
lois_hartos napisał/a:

yop, i to w ciągu 8 godz pracy, całość 8 - 17

Czytałem dwa razy, liczyłem w pamięci, sprawdziłem na kalkulatorze i zastanawiam się jak Ci wyszło 8 godzin pracy od godz 8 do 17?

Sprawdź to sobie policz bo chyba Cię pracodawca oszukuje

No chyba że masz jednak 4 przerwy po 15 minut
Wtedy by się zgadzało 8 godzin pracy plus 4 x 15 minut = praca od 8 do 17
Zgłoś
Bo3MamPoZiom 2014-01-30, 10:00 1
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2014-01-30, 10:04
karson napisał/a:

. A jak się wszyscy już tak chwalą to ja mam 15 minut przerwy na każde 45 minut pracy Kto da więcej?

45 minut przerwy w każdej przepracowanej godzinie. Łyso Ci?
Zgłoś
Bo3MamPoZiom 2014-01-30, 10:08 6
A ja mam 24h przerwy bo jestem bezrobotny i żyję z waszych pieniędzy (zasiłek) pracujcie dalej muły bo mi się hajs kończy ....

Ps. -
-Nie jestem rudy
-Nie jestem Ciapatym
-Nie Jestem Cyganem

-Jestem Polakiem
Zgłoś
karson 2014-01-30, 10:27
fiattt napisał/a:

45 minut przerwy w każdej przepracowanej godzinie. Łyso Ci?

Jesteś nauczycielem Wf-u?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem