📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ahahaha kurwa, banda nieudaczników chcących się dowartościować, że są silniejsi. Co, zazdrościcie im pożycia? Narodowe bydło
Tak na wypadek jakbyś SrauerkuHeilHitler pyskował, że wrzucam nazioli i narodowców do jednego worka.
Tak na wypadek jakbyś SrauerkuHeilHitler pyskował, że wrzucam nazioli i narodowców do jednego worka.
shavoth napisał/a:
@up
Zastanów się co piszesz. Jeżeli to była faktycznie parada pedałów, to powinni ich tam powybijać, nawet jeśli to przygłupi kibole. Nie ma miejsca dla ciot i innych zboczeń...
no pewnie a gdyby to były lesbijki to pierwszy zrobiłbyś z nimi trójkącik ...
Tylko do tego dresy się nadają. Ale tak i tak bym dresom wpierdolił.
Z roznych powodow w czasie tlumienia tego zbiegowiska, niezastosowano ruchania w dupe.
Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.
Martin Niemöller
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.
Martin Niemöller
Parę filmików niżej podpisywaliście się pod komentarzem 'kulka w łeb dla pedałów' a teraz macie jakieś pretensje że kibice robią z nimi porządek. Trochę ogarnięcia ludzie...
Większość ludzi określających się na tym forum ze kibole to bydło tylko zadymy szukają itd... na co dzień jest zwykłymi frajerami którzy się tylko napinają w necie bo tylko tam mogą w starciu bezpośrednim nic nie znaczą.
A co do filmiku chłopcy zrobili porządek
A co do filmiku chłopcy zrobili porządek
shavoth napisał/a:
@up
Zastanów się co piszesz. Jeżeli to była faktycznie parada pedałów, to powinni ich tam powybijać, nawet jeśli to przygłupi kibole. Nie ma miejsca dla ciot i innych zboczeń...
Raczej nie ma miejsca na PARADY RÓWNOŚCI, a nie na zboczeństwa. Sądzę, że "prawdziwy" homoseksualista nie obnosi się z tym i żyje swoim życiem, dając również żyć innym.
Widzę, żę dajeciecie piwa Kolesiowi który nie jest pewien swej orientacji (shavoth) Pewnie kiedyś jakiś kolega zrobił mu krzywdę i do dziś nie wie czy mu sie to podobało czy nie. A po za tym co za śmieszny koleś. Według niego najlepiej powybijać wszystko co inne. No śmierdzi mi tu na odległość faszystą, a tych powinno się lać i patrzeć jak puchnie. Pozdrawiam
Po co się pedały afiszują? Jak się mają walić w kakaowe oczko to niech robią to w swoich domach i niech ja ich nie widzę.
Nasi powinni się uczyć od ruskich
Dajmy im równe prawa łącznie z adopcjami i zakazać afiszowania swojej seksualności konstytucynie jako zachowanie nieobyczajne i hej i mam w dupie to co myślą narodowcy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów