poligon6 napisał/a:
Te czarne biegaczki to faceci, czego nie zrozumiałeś? To ze sam sobie zakwestionowałeś niczego nie zmienia. Wielka Brytania juz przyznała że do Rio wysyła transseksualnych sportowców, ile wyslą inne "postępowe" ekipy? Napisz ile kobiet musi byc wyr*chanych jak Anita Jóżwiak by był to problem?
Miałeś podać konklretne przykłady (100, 30 lub 16) - znalazełś jeden a drugi wyjąłeś sobie z brudnej dupy - bo te 'cyborgi' to tak jak pisałem kobiety z podwyższonym poziomem męskich hormonów (hiperandrogenizm) a nie kolesie z ucietym chujem - czyli dokładny odpowiednik Navratilowej i naszej Ireny Szewinskiej o których pisałem - wiec ten twój drugi przykład to prostackie łgarstwo na które sobie pozwalasz pomimo faktu ze nadal nie odszczekałeś poprzedniego... a żeby nie pozostać gołosłownym (jak niektóre załgane forumowe chujki) cytacik głownej 'poszkodowanej' w tej sprawie:
"Trzy zawodniczki, które były na podium, wzbudzają bardzo dużo kontrowersji. Nie ukrywam, że dla mnie to też jest trochę dziwne, że władze nic z tym nie robią. Koleżanki mają po prostu bardzo wysoki poziom testosteronu, podobny do męskiego, dlatego wyglądają, jak wyglądają i biegają tak, jak biegają” – skomentowała na gorąco na antenie Eurosportu rezultaty biegu na 800 metrów Joanna Jóźwik"
poligon6 napisał/a:
Sam jesteś ciężkim idiotą bo jak pisałem nie zajmuje się zawodowo sportem, tak samo jak nie jestem lekarzem i pani lekarz przeprowadzi lepiej zabieg ode mnie. Pojąłes ciężki kretynbie czy nie bardzo? Wiesz co to specjalizacja?
Twierdziłeś że kobieta 'nigdy nie bedzie lepsza od faceta' - udowodniłem ci że kobita moze być lepsza w konkretnym sporcie (i nie tylko) od 95% poulacji mężczyzn - mozesz sypać jeszcze wiecej inwektyw bez pokrycia w moim kierunku i zaprzeczac swoim własnym słowom a i tak nie zmeini to faktu ze wychodzisz na - jak już napisałem - cięzkiego idiotę niezdolnego do merytorycznej polemiki
poligon6 napisał/a:
Nie zmieniaj tematu, widac zabrakło argumentów to uciekasz do przodu. Napisz ilu kobietom trzeba splunąć w sporcie w twarz lewaku by był to problem?
Pytanie powinno brzmieć: jakąż trzeba być wsiurską mendą żeby zlewać realne problemy tysiecy rodaczek a skupiać sie na jednostkowym wybryku z innego kontynentu twierdząc jednocześnie że to dla dobra kobiet i że to jest naprawde istotny problem... a do lewa tak samo mi blisko jak do prawa - to ty jesteś tak spierdolony przez katotaliban że nawet nie zauważasz ze ideologicznie siedziśz w tym samym miejscu co muslimski kozojebca - nie posiadając żadnego sensownego uzasadnienia swojej pozycji oprócz z dupy wzietego widzimisie
poligon6 napisał/a:
A to że ty chcesz łysym i grubym czegoś zabraniać to twoja sprawa, to twoje słowa nie wkładaj w moje wypowiedzi swoich banialuk bo staje się to załosne. Odleciałeś lewusie na całego dopisujesz swoje brednie do moich wypowiedzi. Ja zabraniam pedałom małzeństw nie łysym czy grubym. Paniał ocięzały umysłowo?
To że nie pojmujesz prostych zasad logiki i konsekwencji wyboru swiadczy tylko i wyłacznie o jakosci twojej edukacji która jak zakładam zatrzymała sie gdzieś w okolicach podrzędnej zawodówy dla półdebili zdolnych jedynie 'doić krowy i kopać rowy'
To ty zdiagnozowałeś że łysienie 'nie jest normą' - ja jedynie pokazałem jakie konsekwencje rodzi takie 'myslenie' - cała reszta to pokaz twoje intelektualnej indolencji popartej prostackim chamstwem i nic wiecej...
poligon6 napisał/a:
k***a wrzucić rekiny i ludzi do jednego wora.
Ale rozumiem ze rak jest normalny, ale nie jest pożądany, jest to schorzenie. Pojąłeś czy nie bardzo? Homosexualizm z założenia uniemożliwia przedłuzenie gatunku wiec dla populacji w kwesti rozrodczości jest bezużyteczny wiec nie ma zadnych podstaw by zawierali małżeństwa czy adoptowali dzieci. To podstawy życia społecznego i biologicznego a nie wasza chora lewacka ideologia której bliżej do płaskoziemców.
Osoby starsze (kobiety po menopauzie) oraz ludzie bezpłodni są równie 'bezużyteczne' w kwestii rozrodczosci co homosie a jednak żadnemu cepowi nie przychodzi do głowy odmawianie udzielania ślubów ludziom starym lub bezpłodnym - wiec twoj 'argument' jest zwykłym intelektualnym śmieciem jak zresztą cała ta twoja infantylna i w gruncie rzeczy beztresciowa paplanina - bo jedyne na czym bazujesz to tępy upór...
@agoth
Masz problem z czytaniem czy ze zrozumieniem tekstu pisanego ?
Wyrażnie napisałem że jest to dla medycyny równie osiągalne i równie 'naturalne/normalne' - a nie że to osiągniecie medyczne równe pod wzgledem poziomu komplikacji...