Homosie znów atakują, proponuję się zapoznać z treścią tej petycji, o resztę odsyłam do strony stopdyktaturze, wklepać w googla Udostępniać !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Homosie znów atakują, proponuję się zapoznać z treścią tej petycji, o resztę odsyłam do strony stopdyktaturze, wklepać w googla Udostępniać !
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Proponuję utworzyć petycję antypedalską, żeby zamknąć ich na wyspie wolin, niech poginą od aids
Aaa i zapomniałbym, lesbijki też tam wsadzić, co za pożytek z baby lesbijki?
Aaa i zapomniałbym, lesbijki też tam wsadzić, co za pożytek z baby lesbijki?
A ja tam jestem tolerancyjny. Chcą się ruchać w dupę niech to robią w domach mi to nie przeszkadza. Chcą brać śluby niech biorą mi to nie przeszkadza. Chcą mieć dzieci to niech jeden wysra jakieś 9 miesięcy od "stosunku" i niech to gówienko będzie im dzieckiem skoro taka ich natura, mi to nie przeszkadza.
mi też nie przeszkadza martwy pedał leżący na ulicy, kogo to obchodzi
Chcą żyć?? - mi to nie przeszkadza, koniec końców tez są,
Chcą związków partnerskich ?? - w porządku (aspekt ekonomiczny)
Ale małżeństwa?? Małżeństwo jest instytucją przeznaczoną to tworzenia rodziny i wychowywania potomstwa...
Dziecko uczy się zachowań społecznych pierw od rodziców (To jak ojciec się odnosi do matki i vice versa, jak do niej/niego zarywa etc) - tego co się może dowiedzieć od "Tatusiów" nijak ma się do wiedzy zdobytej w normalnej rodzinie (Chyba, że tatusiowie adoptują homosia - wtedy będzie rodzinka jak z obrazka.)
Chcą związków partnerskich ?? - w porządku (aspekt ekonomiczny)
Ale małżeństwa?? Małżeństwo jest instytucją przeznaczoną to tworzenia rodziny i wychowywania potomstwa...
Dziecko uczy się zachowań społecznych pierw od rodziców (To jak ojciec się odnosi do matki i vice versa, jak do niej/niego zarywa etc) - tego co się może dowiedzieć od "Tatusiów" nijak ma się do wiedzy zdobytej w normalnej rodzinie (Chyba, że tatusiowie adoptują homosia - wtedy będzie rodzinka jak z obrazka.)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów