Jaki kraj taka huliganka. Jak to leciało? Piłka to pedalstwo?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Krakowskie klimaty poszly juz daleko poza Polske.
Ale to trzeba być debilem, żeby się napierdalać na maczety. Nieważne jak dobry jesteś, jeden ruch, jedna milisekunda i możesz być martwy.
Ja tam meczu nie widzę, to pewnie jakiś festyn ludowy na boisku i jego atrakcja. A tak w ogóle to:
35i napisał/a:
Ja tam meczu nie widzę, to pewnie jakiś festyn ludowy na boisku i jego atrakcja. A tak w ogóle to:
Powiedz to kurwa swojemu staremu Jak ci pierdolnie w łeb to kurwa zobaczysz
Jakimi maczetami? To są kurwa jakieś tępe kawałki blachy co najwyżej. Z maczeta ma to tyle wspolnego, co kukiz z godnością.
Haahaha a ja przeczytałem holenderscy, ale czy to robi wielką różnice?
Halo napisał/a:
Powiedz to kurwa swojemu staremu Jak ci pierdolnie w łeb to kurwa zobaczysz
Goń się smutny chłopczyku. Jeżeli napisałeś prawdziwą datę urodzenia, to i tak jesteś w wieku mojego syna. Pamiętam jeszcze czasy trenera Górskiego, więc proszę mi się nie spuszczać nad współczesną polską piłką kopaną.
Nasi kobole biją się półnadzy kijkami w lesie, a potem buziaczki sobie dają i idą do domu po udanej bitwie. Tak że polscy „huligani” są najbardziej pedałach na świecie.
Znawca_Cipek napisał/a:
Ale to trzeba być debilem, żeby się napierdalać na maczety. Nieważne jak dobry jesteś, jeden ruch, jedna milisekunda i możesz być martwy.
Oj, jęczysz jak cipa. Wygodniej jest wyciągnąć gnata, bo kulka w łeb to takie bez cierpienia, a pójść na solo w piąchy to cykor. O szablach, mieczach, buzdyganach, czy zwykłych nożach nie wspomnę. Brzmisz jakby rodzaj zadania śmierci czynił trupowi różnicę...
Do takiego pojedynku trzeba mieć jaja. Fakt, ich powody pewnie są głupie, ale walka jednak jest bardziej autentyczna. Jest tylko to i nic więcej - zabić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów