18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
uho82 2015-11-25, 22:16 3
Dla mnie przyjemne dla oka jest popatrzyć na ładne kobiety. Nie na panów i ich samochody
Zgłoś
maderfakermen 2015-11-25, 22:38
@up, a mi na wpierdol, zwłaszcza kiedy ktoś zasłużył.
Zgłoś
kumpeltrafilnaharda 2015-11-25, 22:45 5
Mi się podoba, piwo

"Każdy alkohol jest bardzo dobry, za wyjątkiem denaturatu który jest dobry." Witold Dębicki
Zgłoś
yelow88 2015-11-25, 23:42 1
@uho82 Sadistic to nie tylko dupy i cycki, są też inne rzeczy. Zawsze możesz wejść na redtube
Zgłoś
maksymilian45 2015-11-26, 0:32 1
Zgłoś
zły_skurwiel 2015-11-26, 8:00
Jebać te motoryzacyjne bzdety, teraz każdy albo jest zajebistym drifterem albo najlepszym znawcą mechanikiem

Gdzie się kurwa podziali normalni ludzie.
Zgłoś
piotrek22g 2015-11-26, 8:07
Gdzie takie opuszczone budynki i puste ulice? Detroit?
Zgłoś
uho82 2015-11-26, 9:27
yelow88, rozumiem, dlatego przewinąłem dalej. Każdego jara co innego.
Zgłoś
bocianoff 2015-11-26, 9:34
ale sebix z zajechanej bety i tak powie, że on paląc kapcia na osiedlowym parkingu 'driftinguje' lepiej
Zgłoś
Rudinxon 2015-11-26, 12:46
piotrek22g napisał/a:

Gdzie takie opuszczone budynki i puste ulice? Detroit?

Umiesz czytać? Na początku filmiku jest napisane Los Angeles, California
Zgłoś
Karpiu94 2015-11-26, 14:54
Dobra a teraz niech zrobią to samo 316 e36 na podtlenku lpg

Są rzeczy, które trzeba zrobić, i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem o nich zapomina.
Zgłoś
noir 2015-11-26, 15:03
Mnie to brzmi jak v8. V6 z nysy nawet pomodzone tak nie brzmią

albo bokiem, albo wcale!
Zgłoś
Rezor 2015-11-26, 16:57
1000 koni to te samochody mają łącznie. Ponad 500 na driftowóz to już marnotrawienie zasobów.
Zgłoś
hokus 2015-11-26, 17:21
Prawie jak Vin Diesel
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów