Mexico City.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem czemu, ale ja wdzę to
Mi on wygląda jak te chuligany co skaczą wszędzie.... te parkurowcy... ale mu nie poszło...
a ja wiem co się stało
gość się rzucił na tory
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
gość się rzucił na tory
tak samo bedziecie skakac, jak nie odlozycie na 3 filar
Ledwo zdążył na pociąg.
Czy tylko mi szkoda tych ludzi, którzy zapewne spóźnią się do roboty/szkoły/lekarza?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Nigdy nie rozumiałem tego typu ludzi. Chcesz się zajebać to idziesz w zacisze domu, nad urwisko czy gdziekolwiek indziej, ale po chuj paraliżować komunikację miejską takim zjebanym czynem? I to jeszcze w mexico city, gdzie zdobycie broni i strzelenie sobie nią w łeb jest zapewne prostsze, niż kupienie cukierków przez dzieciaka..
Cytat:
Nigdy nie rozumiałem tego typu ludzi. Chcesz się zajebać to idziesz w zacisze domu, nad urwisko czy gdziekolwiek indziej, ale po chuj paraliżować komunikację miejską takim zjebanym czynem? I to jeszcze w mexico city, gdzie zdobycie broni i strzelenie sobie nią w łeb jest zapewne prostsze, niż kupienie cukierków przez dzieciaka..
Ja odjebałbym kitę na ruchliwym skrzyżowaniu, dlaczego?
Ażeby wkurwić swoim ostatnim czynem setki osób, nie lubię ludzi i jak najdzie mnie ochota na taki czyn to na 100% zrobię to tak żeby jak najwięcej osób dostało kurwicy z paraliżu drogi, stacji
Dadzio też może miał myśli żeby ostatnim czynem wkurwić ludzkość i mu się udało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów