Oryginalny opis:
Oryginalny opis:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty sie od matki wyprowadź w końcu, to będziesz mógł sobie gardzić
Jakieś półtora tysiąca la temu, zanim żydzi wymyślili sprzedawanie do niewoli czarnuchow, to sprzedawali na targach niewolników Słowian. Stad tez pochodzenie słowa "Słowianin" - czyli po łacinie "Slave" czy tam Sklave - czyli właśnie "niewolnik". Wymyślili nam je żydzi jeszcze w czasach Cesarstwa Rzymskiego.
Owszem, zydy to robactwo, ale nie podniecaj sie tak tym jaka krew w nas płynie, bo jesteśmy czarnuchami Europy, a nasi przodkowie na własnym podwórku dawali sie łapać w siatkę żydom.
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale gdzieś czytałem ze chyba około 800 roku nad Zalewem Wiślanym, był największy w Europie targ niewolników
Największy był w Pradze czeskiej
Ten drugi to w Turso nad Zalewem.
Mieszko stworzył państwo, bo handlował na potęgę tym towarem.
Jesteśmy raczej potomkami gości, którzy sprzedali swoich ziomków na targ w Pradze, żeby z tych pieniędzy zatrudnić najemników z północy, aby łowili nowych niewolników, których się sprzeda na targu itp.
Mnie tam pasuje.
Ty sie od matki wyprowadź w końcu, to będziesz mógł sobie gardzić
Jakieś półtora tysiąca la temu, zanim żydzi wymyślili sprzedawanie do niewoli czarnuchow, to sprzedawali na targach niewolników Słowian. Stad tez pochodzenie słowa "Słowianin" - czyli po łacinie "Slave" czy tam Sklave - czyli właśnie "niewolnik". Wymyślili nam je żydzi jeszcze w czasach Cesarstwa Rzymskiego.
Owszem, zydy to robactwo, ale nie podniecaj sie tak tym jaka krew w nas płynie, bo jesteśmy czarnuchami Europy, a nasi przodkowie na własnym podwórku dawali sie łapać w siatkę żydom.
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale gdzieś czytałem ze chyba około 800 roku nad Zalewem Wiślanym, był największy w Europie targ niewolników
Właśnie słowo slave pochodzi od Slav
A Slav pochodzi od Slava.
Słowiance byli niewolnikami, branymi równiez przez arabów, ale
Na odwrót powiedziałeś. Pierw Slav a poźniej slave.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów