Oryginalny opis:
Oryginalny opis:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"I tak to było, Wysoki Sądzie, a nie jak mówi ta zapłakana towarzyszka"
Cos za żywy jest na początku jak na podduszonego, stawia opor gryzie smycz i rach, ciach pada, bez konwulsji itd.
to taki psi george floyd, "przypadkiem" też czarny...
Widocznie masz mniej krwi żydowskich bolszewickich oprawców, a więcej krwi żydowskich folksdojczy służących nazistom. Tak bywa.Gardzę wschodem.. w tym polską”c” a głównie… Podlasie jest na pole position.
A co do wideo, nic mnie nie bulwersuje, poza głupią cipą, córką czy wnuczką masowych morderców, która płacze i pierdzi "koszmar", bo psi Floyd, pff...
PS. Godność człowieka ma ten kto traktuje ludzi jak ludzi, a zwierzęta jak zwierzęta. Nie kurwa odwrotnie, jak to chcą czynić zjebane lewaki.
Widocznie masz mniej krwi żydowskich bolszewickich oprawców, a więcej krwi żydowskich folksdojczy służących nazistom. Tak bywa.
A co do wideo, nic mnie nie bulwersuje, poza głupią cipą, córką czy wnuczką masowych morderców, która płacze i pierdzi "koszmar", bo psi Floyd, pff...
PS. Godność człowieka ma ten kto traktuje ludzi jak ludzi, a zwierzęta jak zwierzęta. Nie kurwa odwrotnie, jak to chcą czynić zjebane lewaki.
Powiedział pizdus co ma lwa w nicku.
Cos za żywy jest na początku jak na podduszonego, stawia opor gryzie smycz i rach, ciach pada, bez konwulsji itd. wydaje mi sie ze ten pies po prostu się położył. Z reszta chuj wie nigdy nikogo nie dusiłem
Myślę, że szarpnięciem albo mu przerwał rdzeń kręgowy bardzo wysoko, albo uszkodził rdzeń przedłużony- ośrodek zawiadujący oddychaniem na podstawie stężenia dwutlenku węgla w krwi albo złamał kość gnykową powodując uszkodzenie tchawicy. Choć obstawiam pierwszą opcję.
Mam nadzieję, że ruskie służby zadziałają tak sprawnie, jak działały w Polsce 50 lat temu.
od razu maja do pchlarza strzelac?
to taki psi george floyd, "przypadkiem" też czarny...
Nie porównujmy małp do psów
Gardzę wschodem.. w tym polską”c” a głównie… Podlasie jest na pole position.
To jedz do makreli, ubogacą cię
Gardzę wschodem.. w tym polską”c” a głównie…
Ty sie od matki wyprowadź w końcu, to będziesz mógł sobie gardzić
Widocznie masz mniej krwi żydowskich bolszewickich oprawców, a więcej krwi żydowskich folksdojczy służących nazistom.
Jakieś półtora tysiąca la temu, zanim żydzi wymyślili sprzedawanie do niewoli czarnuchow, to sprzedawali na targach niewolników Słowian. Stad tez pochodzenie słowa "Słowianin" - czyli po łacinie "Slave" czy tam Sklave - czyli właśnie "niewolnik". Wymyślili nam je żydzi jeszcze w czasach Cesarstwa Rzymskiego.
Owszem, zydy to robactwo, ale nie podniecaj sie tak tym jaka krew w nas płynie, bo jesteśmy czarnuchami Europy, a nasi przodkowie na własnym podwórku dawali sie łapać w siatkę żydom.
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale gdzieś czytałem ze chyba około 800 roku nad Zalewem Wiślanym, był największy w Europie targ niewolników
został już zaproszony przez ruskie służby na rozmowę o tym co zrobił
Pewnie został pouczony, żeby następnym razem nie ubijał sobaku przy świadkach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów