Bez skarpetek ale panowie dają radę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
heheh bardzo pozytywne
Ciekaw jestem co zrobili by z innym instrumentem np. z kontrabasem i jak by mieli na nogach dobre wełniane skarpety
Ciekaw jestem co zrobili by z innym instrumentem np. z kontrabasem i jak by mieli na nogach dobre wełniane skarpety
@obczaj inne filmy tego typa do się dowiesz.
Mistrz!
Zagrać Metallica'owe "szarpanki" jedną łapą !
Dzięki Maderfakermen jestem w siódmej piździe
Hahahahahahah tremolo paluchem !!!
Zagrać Metallica'owe "szarpanki" jedną łapą !
Maderfakermen napisał/a:
@obczaj inne filmy tego typa do się dowiesz.
Dzięki Maderfakermen jestem w siódmej piździe
Hahahahahahah tremolo paluchem !!!
Oddałbym obie nogi za takie przystawki jak ma pan z gitarą dwugryfową .
A ja się pochwale, znam tego pana, najpierw wystąpił specjalnie dla gimbazy w MCKu i ja głupi nie wziąłem autografu, ale później spotkałem go na festiwalu Blues bez Barier. Ogólnie można go spotkać w Ciechocinku, a gdy gra Zdrowa Woda to prawdopodobieństwo, że tam będzie wynosi 99 procent. Co jak co, legato ma zajebiste .
Am C Dm F
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów