w wykonaniu dwóch niedorozwojów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I to właśnie wyrasta z "dzisiejszych" gimnazjalistów.
Ja bym ich dopierdolił nie za to, że się wjebali do sklepu, a za znieważanie naszej flagi
No tak, wracali z marszu nazistów o godzinie 4 nad ranem. Brawo lewaccy detektywi!
@up dlaczego nie? róznie bywa, ja z matury o 4 rano wrocilem
Spinacie się i wymądrzacie, a nie potraficie zauważyć, że to fejk i akcja marketingowa.
1: Logo sklepu na nagraniu z kamery przemysłowej
2: Film wrzucony na kanał "sklepy Alko" - jaki kurwa monopolowy ma swój kanał na yt?
3: Przypałowy opis pod filmem
4: Link do fanpejdża na którym już robię memy z "Mordo"
1: Logo sklepu na nagraniu z kamery przemysłowej
2: Film wrzucony na kanał "sklepy Alko" - jaki kurwa monopolowy ma swój kanał na yt?
3: Przypałowy opis pod filmem
4: Link do fanpejdża na którym już robię memy z "Mordo"
Śmiecie, odpady.
Co za zjeby. Takich złodziei trzeba wysyłać na ciężkie roboty, aby odpracowali to co ukradli i zniszczyli.
Mordo? to kolesie Borowskiego.
Cytat:
Spinacie się i wymądrzacie, a nie potraficie zauważyć, że to fejk i akcja marketingowa.
Będzie druga część, ponoć akcja z policją itd., wtedy dowiemy się, czy to fejk.
W każdym razie, nawet jeśli to akcja marketingowa, to znaczy, że wiadomo, kto ją zrobił. Jeśli wiadomo, kto ją zrobił, to wiadomo kim jest Morda z kolegą. A jeśli wiadomo, kim oni są, to można zastosować co następuje:
art. 137
§ 1. Kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Trzeba tylko złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na najbliższej komendzie. Jeśli ALKO chce reklamy, to będzie ją miało.
Mordoooooooo idziemy siedzieć ((((
Za złodziejstwo alkoholu - 6 lat, a za "pierdolę tę flagę" - 100 lat w peruwiańskim burdelu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów