Hugh Laurie nie od razu w myślach twórców serialu miał wcielić się w rolę charyzmatycznego Gregora House'a. Zanim aktor został Housem kandydatami do roli byli: Denis Leary, Rob Morrow i Patrick Dempsey. Poniżej krótki filmik z castingu. Może kogoś zainteresuje. Filmik stary jak świat, ale po tagach nie znalazłem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Świetny aktor, za House'a zawsze piwko.
House, jebana podróbka Dr. Coxa
Hacerking napisał/a:
House, jebana podróbka Dr. Coxa
ale... poważnie widzisz jakieś podobieństwo czy po prostu chciałeś się pochwalić, że znasz inny serial o lekarzach?
Blagam, Scrubs to serial dla ludzi ponizej 13 roku zycia, humor i ogolnie pomysl na to jest tak kurwa dziecinny ze sie nie da w porownaniu do House'a.
Niby taki zajebisty lekarz, a w młodości dalmatyńczyki kradł jebaniec.
Ojejciu jejciu. Będziecie się kłócić, który serial o lekarzach jest lepszy? Jeszcze, żeby te seriale miały realny wpływ na wasze marne życie to może wtedy bym zrozumiał.
co tu dużo mówić wstępna rozmowa
Hasky128 napisał/a:
Ojejciu jejciu. Będziecie się kłócić, który serial o lekarzach jest lepszy? Jeszcze, żeby te seriale miały realny wpływ na wasze marne życie to może wtedy bym zrozumiał.
Czasem ma
@2x up
Szkoda, ze nie oglądała Miodka i nie pociągnęło jej w kierunku słownika.
Może nie waliłaby takich byków ortograficznych...
Szkoda, ze nie oglądała Miodka i nie pociągnęło jej w kierunku słownika.
Może nie waliłaby takich byków ortograficznych...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów