Zęby opuściły czat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zęby opuściły czat
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobry jest! brawo
A ja mam do takich dzieciaków szacunek. Zrobił sobie tam jakąś konstrukcję, trenuje, ma pasję a nie gapi się non stop w komórkę na tik toki intagramy i sadisticki.
wusi77 napisał/a:
A ja mam do takich dzieciaków szacunek. Zrobił sobie tam jakąś konstrukcję, trenuje, ma pasję a nie gapi się non stop w komórkę na tik toki intagramy i sadisticki.
A co to za trening? Na hulajnodze? To tak samo jak mieć pedała syna co kutasy ujezdza.
Znawca_Cipek napisał/a:
Moja dentystka lubi to!
To twoja dentystka? Ostatnio badała mi odbyt pod kątem hemoroidów. Fajna jest i delikatna.
NataliaW napisał/a:
A co to za trening? Na hulajnodze? To tak samo jak mieć pedała syna co kutasy ujezdza.
Gratuluję syna
Serdecznie nie cierpię użytkowników hulajnóg.
A elektrycznych to najserdeczniej.
Rak gorszy niż... No, chyba najgorszy.
Wsiadają na nie ludzie, którzy do tej pory często prowadzili pojazdy różnorakie, ale jedynie w grach komputerowych.
I rozpędzają się na chodnikach do... Nie wiem ilu, 40kmh?
A elektrycznych to najserdeczniej.
Rak gorszy niż... No, chyba najgorszy.
Wsiadają na nie ludzie, którzy do tej pory często prowadzili pojazdy różnorakie, ale jedynie w grach komputerowych.
I rozpędzają się na chodnikach do... Nie wiem ilu, 40kmh?
Huherko napisał/a:
No można tak bez końca xD
Szanuję za skrócenie filmiku do najważniejszego momentu kwintesencja wyciągnięta perfekcyjnie
NataliaW napisał/a:
Zajebisty trening. Rozjebał sobie ryj i teraz będzie leczył przez parę lat. Trenować trzeba, ale z głową.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów