Już wyjaśniam, babom coś odpierdoliło, powstały ruchy feministyczne, zaczęto lansować model silnej niezależnej kobiety, każdy film seria i inne gówno z hollyweed, jest od 30 lat napchany taką narracją. Nowoczesna kobieta nie potrzebuje silnego mężczyzny, ona potrzebuje pizdusia. Z braku wystarczającej ilości cip, niektórym facetom odjebało i mamy co na fotce. Nie wiem czy można to nazwać ewolucją, ja to nazywam spierdoleniem umysłowym.
i to orgastyczne westchnienie na koniec, znamionujące pełne spełnienie kamerzysty-sadolo-lubieżnika.
Brzmi jak orgazm
Hulajnogi (nawet te najdroższe) to są i będą tylko w chuj drogie zabawki. Rozpierdoli to się po kilkuset przejechanych kilometrach, nieważne ile kasy to kosztowało i z jakich materiałów to zrobiono. Lepiej zainwestować te pieniądze w dobry rower lub skuter elektryczny, dłużej pojeździ nim trzeba będzie coś wymienić. Jeździłem na modelach z całego przedziału cenowego (od tych za 200 zł do 23 000 zł), zrobiłem na nich kilka tysięcy km i każda się rozjebała po kilkuset km (zawsze szlag trafiał łożyska albo zawieszenie, te kółka są po prostu za małe). Różniły się tylko kosztami naprawy (im droższa w zakupie, tym droższa w naprawie).
Mam Laotie ES19 Lite, przejechane 6500Km i jedyne co musiałem zmienić to śruby do przedniego koła, bo chińczycy dali zbyt dużo węgla do stopu. I się połamały i trzeba było wiercić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów