18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Mariusz 2023-10-06, 13:29 5
Kurwa no pewnie ze mają trociny zamiast mózgu, kto normalny tym gownem jeździ. A rozpierdala mnie jak widzę grubasow na takiej hujajpedzi, zamiast wsiąść na rower lub iść pieszo to robi wszystko żeby nie schudnąć.
Zgłoś
pakicito 2023-10-06, 17:24 4
Mariusz napisał/a:

Kurwa no pewnie ze mają trociny zamiast mózgu, kto normalny tym gownem jeździ. A rozpierdala mnie jak widzę grubasow na takiej hujajpedzi, zamiast wsiąść na rower lub iść pieszo to robi wszystko żeby nie schudnąć.

może nie po to tyle jadł, żeby teraz schudnąć
Zgłoś
Supel86 2023-10-06, 17:30 4
Przeważnie jeżdżą tym młodzi bez prawka, co się im dziwić że nie znając przepisów cisną się na drogę, a potem mają wypadki
Zgłoś
Arthulio 2023-10-06, 18:33 1
Wyprzedzanie na pasach widzę .
Zgłoś
eskie 2023-10-06, 19:33
tam są dwa pasy wiec to nie wyprzedzanie

Coito ergo sum
Zgłoś
rzymo 2023-10-06, 20:00 1
eskie napisał/a:

A jakby były trzy pasy, albo jeden, to co to zmienia?
Przejeżdżasz szybciej obok pojazdu jadącego w tym samym kierunku = wyprzedzasz.
Zgłoś
Miecz 2023-10-06, 20:06 1
eskie napisał/a:

Buahaha..... Klasyk: chipsy, prawo jazdy, itd...
Zgłoś
ritu4l 2023-10-06, 20:47 1
eskie napisał/a:

Co kurwa?

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Mariusz napisał/a:

Mariusz nie ma oczu
Zgłoś
metyoo 2023-10-07, 21:22
eskie napisał/a:

a co? wymijanie?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów