18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
androgenius 2015-06-30, 13:43 16
pewnie ahmed.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
k................r 2015-06-30, 16:31 4
ciapate gówno
Zgłoś
ralphik88 2015-06-30, 19:38 81
brazylijczyk a nie ciapty...
Zgłoś
ukcioo 2015-06-30, 19:51 2
i akurat podczas uderzenia musiał machnąć kamerą ale nie, to nie jest fejk!
Zgłoś
macioshow 2015-06-30, 19:58
Podejrzewam że piłka była bardzo schłodzona, albo po prostu ktoś to przerobił w sekunde w jakimś programie do obróbki ^^
Zgłoś
panchamityle 2015-06-30, 20:01 2
Ja pierdolę ale rozkminy.. No kurwa pewnie że fejk, trzeci już chyba z nim w roli głównej na treningu.
Zgłoś
p................j 2015-06-30, 20:50 5
toż to Hulk, gra w Zenicie Petersburg
Zgłoś
p................4 2015-06-30, 21:02
Nic tylko podstawić "Allahu Akbar" jak Hulk nabiega na piłkę
Zgłoś
sua 2015-06-30, 22:53 2
Ale tego bydlaka to wy szanujcie .
Zgłoś
bit123 2015-07-01, 0:02
Jebany robocop
Zgłoś
Clematis 2015-07-01, 0:28 1
Chciałem przypomnieć, że ciemną karnację mają również Brazylijczycy, Chilijczycy kurwa nie wiem Hiszpanie, Włosi, Grecy, kilkadziesiąt narodowości. Więc nie każdy jest ciapakiem.

Zastrzegam, iż moje zdanie może zmienić się w przeciągu minuty i chuj.
Zgłoś
Escove 2015-07-01, 2:05
Przecież to kurwa widać ze w jakimś greenboxie robione ale nt
Zgłoś
wstawloginczyco 2015-07-01, 9:02
Jak ktoś musi się zastanawiać czy to prawda to jest debilem.
Zgłoś
konop720 2015-07-01, 11:39 3
Hulka to akurat nie lubię, niby kurwa wielki, postura bardziej jakiegoś strongmana niż piłkarza, a odpierdala cyrki na boisku w postaci pizdowatych zagrań teatralnych... cały ten dzisiejszy skład brazylijski do wyjebania jest, kiedyś to kurwa grali:
Ronaldinho, Carlos, Robinho, Ronaldo..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów